• تفاهم نامه ها
  • خدمات الکترونیک
  • کنگره ها
AWT IMAGE

ولادت با سعادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا مبارک باد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱۱ |
AWT IMAGEسلام بر تو ای امام هشتم، ای فرزند پیامبر و علی، ای پاره تن فاطمه ای جگر گوشه حضرت موسی بن جعفر، و ای امامی که هر لحظه دل های ما به شوق دیدار حرم مطهّرت می تپد، سلام بر تو ای علی بن موسی الرضا، و سلام بر پدارن بزرگوارت و فرزندان پاک و معصومت
سلام و درود خدا بر کسی که خدا و رسولش از او رضایت دارند؛ امامی که چشمه جوشان لطف و رحمتش به دریای ازلی رحمت و رأفت بی کران پروردگار متصل است و هر پناه­جوی بی آشیانی، در پناه نگاه و نوازش او، چون آهوی رمیده از صیاد، آرام می­گیرد.
سلام بر خراسان، بوستانی از بوستان­های بهشت که در آن فرزانه فرزندی از نسل رسول خاتم(ص)، چندی زیسته و درخشیده است.
سلام بر رواق­های بلند حرمش که همواره مأمن دل­های خسته و پناه آهوان رمیده از دام دل و دانه دنیاست.
سلام و درود و صلوات بر امام رضا(ع)، هشتمین امام، کوکب درخشنده، ابر بارنده، باران شتابنده و خورشید فروزنده.
 فرارسیدن یازدهم ذی القعده سالروز ولادت هشتمین امام معصوم، خورشید فروزان خراسان، مایه برکت و افتخار کشور ایران، محبوب دلهای شیعیان، حضرت ابی الحسن علی بن موسی الرضا علیه السلام را به همه مسلمانان جهان تبریک می گوییم.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 97 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر