• تفاهم نامه ها
  • کنگره ها

اطلاعیه معاونت آموزشی دانشکده درباره جزئیات برگزاری آزمون پیش کارورزی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱۱ |
  • AWT IMAGEآزمون پیش کارورزی در روزهای اول و دوم شروع نیمسال تحصیلی اول ۹۷-۹۶  (۲۵ و ۲۶ شهریور ۱۳۹۶) برگزار می شود.
  • محل برگزاری آزمون، سالن پراتیک دانشکده پرستاری و مامایی خواهد بود. ارائه کارت دانشجویی الزامی است.
  • روز برگزاری آزمون برای دانشجویان به عنوان یک روز کارآموزی محسوب می شود.
  • برای هر دانشجو سه موضوع به صورت قرعه کشی تعیین می شود.
  • بارم مربوط به موضوع گروه پرستاری داخلی جراحی و پرستاری مراقبت ویژه، ۸ نمره است.
  • بارم مربوط به موضوع پرستاری کودکان و سلامت جامعه، ۸ نمره است.
  • بارم مربوط به موضوع روان پرستاری، ۴ نمره است.
  • حداکثر نمره آزمون ۲۰ است. حداقل نمره قبولی ۱۲ از ۲۰ است. در صورتی که دانشجویی موفق به کسب نمره حداقل نشود، روز بعد برای آزمون مجدد معرفی می شود.
  • دانشجویانی که در گروه های کارآموزی شماره ۱، ۲ و ۳ هستند روز شنبه مورخ ۹۶/۶/۲۵ برای آزمون مراجعه نمایند. کارآموزی این دانشجویان در صورت قبولی در آزمون، از روز یکشنبه مورخ ۹۶/۶/۲۶ آغاز می شود. دانشجویانی که در گروه های کارآموزی شماره ۴، ۵، ۶ و ۷ هستند، روز یکشنبه مورخ ۹۶/۶/۲۶ برای آزمون مراجعه نمایند (توجه: کارآموزی این دانشجویان از روز شنبه مورخ ۹۶/۶/۲۵ آغاز می شود و روز یکشنبه مورخ ۹۶/۶/۲۶ به جای حضور در کارآموزی، برای حضور در آزمون به دانشکده مراجعه نمایند).
 روز و ساعت آزمون برای گروه ها به شرح ذیل می باشد:

*در صورت داشتن سئوال می توانید با دفتر معاونت آموزشی تماس بگیرید.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 420 بار   |   دفعات چاپ: 34 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر