• تفاهم نامه ها
  • کنگره ها

قابل توجه دانشجویان نو ورود دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال تحصیلی ۹۷-۹۶

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۰ |
دبیرخانه ستاد استعدادهای درخشان دانشگاه ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای دانشجویان نو ورود دانشگاه علوم پزشکی ایران، از دانشجویانی که حداقل دارای یکی از شرایط زیر هستند، دعوت می کند جهت عضویت در استعدادهای درخشان دانشگاه به سامانه سما مراجعه نمایند:
۱.    برگزیدگان آزمون سراسری گروه آزمایشی علوم تجربی با کسب رتبه کشوری مساوی و کمتر از ۵۰۰
۲.    دارندگان نشان طلا، نقره و برنز کشوری از المپیادهای علمی دانش آموزی و دانشجویی علوم پزشکی کشور
۳.    برگزیدگان رتبه های اول تا سوم کشوری جشنواره های رازی، خوارزمی و جوان خوارزمی و جشنواره آموزشی شهید مطهری
۴.    دانشجویان دارای ابداع یا اختراع ثبت شده در زمینه علوم پزشکی
۵.    رتبه های برتر آزمون های ورودی دوره های کارشناسی ارشد و Ph.D (مطابق با آئین نامه تسهیلات آموزشی، پژوهشی و رفاهی ویژه استعدادهای درخشان مصوب وزارت بهداشت)

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 238 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر