• تفاهم نامه ها
  • کنگره ها

جلسه معارفه دانشجویان دکتری ورودی مهر ۹۶ برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۶ |
جلسه معارفه دانشجویان جدید الورود مقطع دکتری پرستاری ورودی مهر ۹۶ روز یکشنبه شانزدهم مهر ماه با حضور اعضای محترم هیئت رئیسه، مدیران گروه های آموزشی، مسئولین واحدها و دانشجویان ورودی جدید و به همت واحد تحصیلات تکمیلی در سالن شورای دو دانشکده برگزار گردید.

در ابتدای مراسم خانم دکتر سیدفاطمی مدیر تحصیلات تکمیلی و مشاور ریاست دانشکده که برگزار کننده این مراسم بودند ورود دانشجویان به این مقطع را تبریک گفتند و ابراز امیدواری نمودند که این دانشجویان به عنوان پیامبران دانشگاه علوم پزشکی ایران در سراسر کشور و الگوهای شایسته برای دانشجویان سایر  مقاطع باشند.
سرکار خانم دکتر رفیعی ریاست محترم دانشکده ضمن تبریک قبولی دانشجویان و خیر مقدم هدف از تشکیل این جلسه را آشنایی دانشجویان با اعضای هیئت رئیسه، مدیران گروهها و مسئولین دانشکده و همچنین آگاهی از الزامات دانشجویی در مقطع دکتری دانستند.
خانم دکتر نجفی معاون آموزشی دانشکده نیز ضمن عرض خیر مقدم ابراز امیدواری نمودند که این دوره ۴ ساله دکتری خاطرات خوشی را برای آنها رقم بزند و در پایان راه فارغ التحصیلانی سرآمد  به جامعه تقدیم شود. ایشان همچنین مراجعه به سایت دانشکده و مطالعه آئین نامه ها را از الزامات ابتدای راه دانستند و دانشجویان را به مشارکت در هدایت سایر دانشجویان، آموزش دانشجویان، برگزاری ژورنال کلابها و دوره های آموزشی تشویق نمودند.
 خانم دکتر اکبری معاون پژوهشی دانشکده پس از تبریک ورود دانشجویان به این مقطع مهم مطالعه دستورالعملهای مربوط به اخلاق در پژوهش و عقد قرار داد پایان نامه ها را که در سایت دانشکده موجود است  به دانشجویان توصیه نمودند و از آنها خواستند که ضمن تعامل با کمیته پژوهشی دانشجویی و کتابخانه حتماً نظرات اصلاحی خود را در مورد فرایندهای مربوط به این واحدها به آن معاونت ارائه کنند.
خانم دکتر جولایی معاون بین الملل دانشکده پس از خیر مقدم آرزو کردند که این دوره از زندگی دانشجویان با آرامش و یادگیری فراوان همراه باشد. ایشان بین المللی سازی را یکی از اهداف دانشگاه ذکر کردند و از دانشجویان خواستند که در این راستا ایده ها و نظرات خود را به دفتر معاونت بین الملل ارائه دهند.
خانم سید الشهدایی معاون اداری و مالی دانشکده ضمن تبریک موفقیت دانشجویان در پذیرش برای این مقطع ، در عرصه دانشگاه و کشور برایشان آرزوی توفیق روزافزون کردند.
خانم احمدی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده در خصوص تسهیلات رفاهی این معاونت اطلاعات لازم را به دانشجویان ارائه نمودند.
در ادامه مراسم مدیران گروههای آموزشی و مسئولین واحدهای کتابخانه، IT و روابط عمومی دانشکده نیز هر یک به  معرفی حوزه مربوط به خود پرداختند.در خاتمه دانشجویان با بیان مختصری از رزومه کاری و علمی به معرفی خود پرداختند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 178 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر