• تفاهم نامه ها
  • کنگره ها

اسامی نامزدهای انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران اعلام شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲ |

جهت دریافت فهرست اسامی نامزدهای دانشکده‌ها و خوابگاه‌ها اینجا را کلیک نمایید.

قوانین و مقررات تبلیغات کاندیداهای انتخابات شورای صنفی دانشجویی

زمان تبلیغات کاندیداهای شورای صنفی از ساعت ۹ صبح روز سه شنبه ۹۶/۸/۲ لغایت ساعت ۹ صبح روز جمعه ۹۶/۸/۵ خواهد بود.

اندازه عکس و پوستر تبلیغاتی داوطلبان حداکثر در قطع ۳A مجاز می­باشد.

محل انجام تبلیغات: تابلوهای تبلیغات دانشکده­ها و همچنین تابلوهای تبلیغات خوابگاه های دانشجویی می­باشد. بدیهی است بجز محل های مذکور، دانشجویان در سایر فضاهای دانشگاه مجاز به نصب برگه های تبلیغاتی نیستند.

توزیع عکس و برگه های تبلیغاتی داوطلبان، حداکثر در قطع ۳A در فضاهای عمومی دانشگاه بجز کلاسها ، محیط های اداری، آزمایشگاه­ها، اتاق­های کار اساتید و کارکنان ، سایت های کامپیوتری ، سالن­ها و اماکن ورزشی و اتاق های سکونت دانشجویان ، مجاز می باشد.

داوطلبان و طرفداران آنان به هیچ وجه مجاز به تبلیغ علیه داوطلبان دیگر نبوده و تنها می­توانند شایستگی­های خود یا داوطلب مورد نظرشان را مطرح نمایند و هرگونه هتک حرمت و حیثیت داوطلبان ممنوع بوده و با متخلفین طبق مقررات برخورد خواهد شد.

انتخابات روز شنبه مورخ ۹۶/۸/۶ در دانشکده­های موردنظر از ساعت ۱۰ صبح الی ۱۵ همانروز و در خوابگاه های موردنظر از ساعت  ۱۵الی ۲۰ همانروز، برگزار خواهد شد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 265 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر