• تفاهم نامه ها
  • خدمات الکترونیک
  • کنگره ها

مراسم تودیع و معارفه سرکار خانم دکتر رفیعی و آقای دکتر پیروی روسای پیشین و کنونی دانشکده پرستاری و مامایی برگزار گردید

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۹ |
روز نهم آبان ماه مراسم تودیع و تکریم از زحمات سرکار خانم دکتر رفیعی رئیس پیشین دانشکده پرستاری و مامایی و جناب آقای دکتر پیروی سرپرست دانشکده با حضور جناب آقای دکتر ناصری پور رئیس محترم دانشگاه در سالن شورای ۲ برگزار گردید.
در ابتدای مراسم سرکار خانم دکتر رفیعی ضمن بیان شرح عملکرد ۴ ساله خود از زمان انتزاع تا کنون از همدلی و همکاری اعضای محترم هیئت علمی و کارمندان خدوم دانشکده در پیشبرد امور تشکر نمودند.
آقای دکتر ناصری پور ریاست دانشگاه با بیان مختصری از مشکلات و سختیهای دوران انتزاع بیان کردند: خوب است روزهای سخت را به عنوان خاطره در یاد داشته باشیم اما باید نگاهمان به آینده باشد و از روزهای سخت گذشته درس بگیریم و علت رخداد را آسیب شناسی کنیم.
ایشان شعار مدیریت جدید را حرکت به سوی دانشگاههای نسل سوم بیان کردند و اظهار داشتند: بازگشت دانشگاه علوم پزشکی ایران به جایگاه پیشین یکی از دستاوردهای دوره ۴ ساله پس از انتزاع بوده است، اما چیزی که هم اکنون باید مورد توجه قرار گیرد همکاری و همدلی اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان در راستای خلق ثروت و کارآفرینی است. در این راستا زیرساختها در حال ایجاد هستند، ایجاد تغییرات اساسی در مدیریت دانشگاه و تبدیل شدن به مدیریت آکادمیک یکی از همین زیرساختها بوده است.
دکتر ناصری پور همچنین اظهار کرد برخورداری دانشکده پرستاری و مامایی از مدیران باسابقه همچون دکتر مداح، دکتر  نیکروش، دکتر اسکویی، دکتر رفیعی  و البته مدیریت جدید آقای دکتر پیروی، این دانشکده را به یکی از بهترین دانشکده ها در سطح دانشگاه تبدیل نموده و ابراز امیدواری نمودند که شاهد خبرهای خوب از دانشکده باشند.
دکتر ناصری پور همچنین بیان داشتند که موتور محرکه سازمان تعلق سازمانی است، اگر بهترین تیم مدیریتی در عالی ترین سطح وجود داشته باشد اما هیئت علمی، کارمند و دانشجو احساس تعلق سازمانی نداشته باشد کاری به پیش نخواهد رفت. همدلی، همکاری، صبر و حوصله، ملزومات ما در پیشبرد اهداف دانشگاه است که امیدوارم در تمام سطوح اتفاق بیافتد.
آقای دکتر پیروی سرپرست دانشکده ضمن تشکر از حضور ریاست دانشگاه و اعضای هیئت علمی و کارمندان در جلسه تشکر نمودند و بیان داشتند هدف اصلی دانشکده ارتقای کیفیت آموزش بالینی به ویژه در مقطع کارشناسی پرستاری است و اینکه تمام توان خود را در جهت پیشبرد اهداف دانشکده و دانشگاه به کار خواهند بست. ایشان از زحمات خانم دکتر رفیعی رئیس پیشین دانشکده نیز تشکر نمودند.
در ادامه برخی از اعضای هیئت علمی ضمن تکریم از خدمات خانم دکتر رفیعی پیشنهاداتی در جهت بهبود عملکرد دانشکده ارائه نمودند.
در پایان مراسم لوح تقدیری از سوی رئیس دانشگاه به خانم دکتر رفیعی تقدیم شد. اعضای هیئت رئیسه نیز به پاس زحمات ایشان در طول دوره تصدی ریاست دانشکده، لوح تقدیر و هدیه ای را تقدیم ایشان نمودند.
گفتنی است ریاست دانشگاه پیش از مراسم از فضاها و امکانات آموزشی مجموعه بازدید به عمل آوردند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 413 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر