• تفاهم نامه ها
  • کنگره ها

اطلاعیه آزمون پیش کارورزی دانشجویان پرستاری ورودی بهمن ۹۳

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۱۰ |
  1.  روز دو شنبه و سه شنبه ۱۳ و ۱۴ بهمن ماه نیمسال دوم تحصیلی  ۹۷-۹۶ به عنوان زمان برگزاری آزمون پیش کارورزی برای دانشجویان ورودی بهمن ۹۳  تعیین شد.
  2. محل برگزاری آزمون، سالن پراتیک دانشکده پرستاری و مامایی خواهد بود.
  3. موضوع آزمون برای هر دانشجو به صورت قرعه کشی تعیین می شود.
  4. موضوعات آزمون گروه پرستاری داخلی جراحی و پرستاری مراقبت ها ویژه، پرستاری کودکان، پرستاری سلامت جامعه، بهداشت مادران و نوزادان، روانپرستاری و اخلاق حرفه ای  هر کدام در یک ایستگاه قرارداده می شوند و برای هر دانشجو تنها یک موضوع از مجموعه موضوعات در هر ایستگاه قرعه کشی می شود.
  5. محتوای آزمون در هر ایستگاه متعاقبا اعلام خواهد شد.
  6. حداقل نمره قبولی ۱۲ از ۲۰ تعیین شده است. در صورتی که دانشجویی موفق به کسب نمره حداقل نشود، به مدت یک ماه از ورود وی به عرصه جلوگیری خواهد شد. دانشجو می تواند تا ۳ نوبت به فواصل یک ماه آزمون مجدد بدهد. اگر در نوبت سوم هم دانشجو نمره قبولی را کسب نکرد، آزمون در نیمسال بعد با دانشجویان ورودی بعدی تکرار خواهد شد. در این مدت از ورود ایشان به عرصه ممانعت خواهد شد.
  7. ارزیابی پاسخ گویی به سوالات توسط ارزیابان هر ایستگاه انجام خواهد گردید که در ارزیابی علاوه بر دانش، سرعت عمل، دقت و آماده سازی وسایل مورد نیاز نیز مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.
  8. مسئول برگزاری آزمون پیش کارورزی سرکار خانم دکتر خاچیان می باشند و نمایندگان دانشجویان این ورودی می توانند جهت هماهنگی به ایشان مراجعه نمایند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 194 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر