• تفاهم نامه ها
  • خدمات الکترونیک
  • کنگره ها

در افتتاحیه دومین کنگره واکاوی آموزش پرستاری در ایران: فرصتها و تهدیدها انجام شد: تقدیر از روسای پیشین دانشکده پرستاری و مامایی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۳ |
در افتتاحیه دومین کنگره واکاوی آموزش پرستاری در ایران که  در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد دکتر حمید پیروی سرپرست دانشکده از روسای پیشین دانشکده تقدیر نمودند.
 در این برنامه سرکار خانم دکتر مداح اولین رئیس دانشکده بیان داشتند: این دانشکده تاریخ دانشکده های پرستاری کشور است که از ادغام ۹ مدرسه، آموزشکده و آموزشگاه تشکیل شد، که در نوع خود کاری بسیار دشوار بود، اما با تلاش و کوشش فراوان و یاری خداوند متعال میسر گشت. در آن زمان علاوه بر مسئولیت برنامه ریزی فعالیتها در مقاطع مختلف، مسئولیت شناساندن اصالت رشته پرستاری به جامعه و پاسخگویی به چراهای موجود نیز بر عهده ما بود. اما با تلاش شبانه روزی در پیگیری امور، تثبیت جایگاه رشته پرستاری و دانشکده های پرستاری در سطح کشور تضمین شد. ایشان ابراز امیدواری نمودند که سایر عزیزان ادامه دهنده این راه، در حفظ قداست دانشکده و اصالت حرفه ای آن کوشا باشند.
دکتر نیکروش دومین رئیس دانشکده پرستاری ضمن ابراز خوشحالی از حضور در این خانواده ابراز امیدواری نمودند که جامعه به سمت سلامتی پیش رود.
دکتر اسکویی سومین رئیس دانشکده بیان داشتند که این دانشکده  در مجموع بیش از ۵۰ سال قدمت دارد. تاریخچه دانشکده به گونه ای بوده که همواره انتظاری بیش از انجام کارها از خود داشته است. خداوند متعال همواره یاور ما بوده و علاوه بر اینکه توانسته ایم یکی از بهترین دانشکده های پرستاری در سطح کشور باشیم  از لحاظ اخلاقی نیز همیشه مطرح بوده ایم.
دکتر رفیعی رئیس پیشین دانشکده تشابه دوران خدمت خود با دوران ریاست دکتر مداح را اینگونه بیان کردند که در آن دوران مدارس پرستاری با هم ادغام شدند، اما در ۱۸ فروردین سال ۹۲  دو دانشکده پرستاری ایران و تهران که با هم ادغام شده بودند انتزاع پیدا کردند و ما بدون کوچکترین امکاناتی توانستیم دانشکده را بار دیگر به جایگاه خود رسانیم.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 161 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر