تشکیل جلسه با حضور دکتر کوهپایه زاده معاون آموزشی دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۰ |
جلسه با حضور دکتر کوهپایه زاده معاون آموزشی دانشگاه، دکتر وطن خواه مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر مولوی نجومی مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش، دکتر کبیرمسئول آموزش مداوم دانشگاه، دکتر پیروی رئیس دانشکده، هیئت رئیسه، مدیران گروه های آموزشی، مدیر تحصیلات تکمیلی، مدیر EDO دانشکده  روز یکشنبه ۹۶/۱۲/۲۰  ساعت ۱۱ – ۹ برگزار شد.
دستور جلسه: بررسی فعالیت ها و موارد مربوطه به دانشکده پرستاری و مامایی
در ابتدا دکتر پیروی رئیس دانشکده پرستاری و مامایی ضمن خیرمقدم و خوش آمدگویی، به بیان گزارشی مبسوط از دانشکده پرستاری و مامایی پرداختند. دانشکده دارای ۴۷ عضو هیئت علمی، ۵ مامور آموزشی مشغول به تحصیل PhD و ۲ رشته پرستاری و مامایی و وجود ۴ مقطع کاردانی، و کارشناسی، کارشناسی ارشد و PhD است. در حال حاضر ۱۱ رشته پرستاری در مقطع کارشناسی ارشد و تعداد ۴۱ دانشجوی کاردانی مامایی (افغان) مشغول به تحصیل می باشند. و در ادامه اعضاء هیئت علمی دانشکده را معرفی کردند.
دکتر کوهپایه زاده معاون آموزشی دانشگاه ضمن تاکید بر اهمیت دانشکده پرستاری و مامایی و نقش مهم آن در آموزش دانشگاه، ازخدمات دانشکده  کردند.
در ادامه اعضای هیئت علمی درخواست های خود را اعلام مطرح کرده و دکتر کوهپایه زاده تاکید نمودند برای دریافت مطالبات نیاز است در برنامه های عملیایی گروه ها فعالیت های رو به جلو گروه ها مشخص شود و هدف چینی برای برند شدن دانشکده صورت گیرد.

دفعات مشاهده: 524 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر