• تفاهم نامه ها
  • خدمات الکترونیک
  • کنگره ها
  • لینک های مفید

واحد دانشجوئی فرهنگی دانشکده پرستاری و مامایی برگزار می کند جشنواره احیاء غذاهای سنتی و بومی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۱ |
این جشنواره در راستای ارتقاء فرهنگ غذایی سالم (کاهش مصرف نمک، چربی های اشباع، ترانس در مواد غذایی) برگزار می شود.
دانشجویان پرستاری و مامایی و همکارانی که تمایل به شرکت در جشنواره غذاهای سالم دارند، درخواست خود را تا شنبه یکم اردیبهشت سال ۱۳۹۷ به فریبا فهمیده؛ مسوول دفتر واحد دانشجویی فرهنگی (داخلی ۷۰۳) اعلام کنند.
افرادی که تمایل به شرکت در نمایشگاه صنایع دستی دارند آثار خود را تا دوشنبه بیست و هفتم فروردین ۱۳۹۷ به دفتر واحد دانشجویی فرهنگی تحویل دهند. این آثار بعد از اتمام نمایشگاه بازگردانده می شوند.

زمان برگزاری جشنواره غذاهای سالم ایرانی: سه شنبه یازدهم اردیبهشت، ساعت: ۱۱:۳۰ الی ۱۲:۳۰
زمان برگزازی نمایشگاه صنایع دستی: یک شنبه دوم اردیبهشت

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 265 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر