ملاقات مدیر کل بین الملل وزارت صحت عامه افغانستان با دانشجویان افغان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۴ |
بازدید کمیته راهبری پروژه بهبود سلامت مادران در افغانستان و ارتقاء سلامت مادران پناهنده افغانی در ایران، از بیمارستان اکبرآبادی و ملاقات با دانشجویان افغان در دانشکده پرستاری و مامایی
روز یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ در راستای برنامه همکاری های جنوب جنوب و اجرای پروژه بهبود سلامت مادران در افغانستان و ارتقا سلامت مادران پناهنده افغانی در ایران، دکتر مجروح؛ مدیرکل بین الملل وزارت صحت عامه افغانستان همراه با دکتر طالقانی؛ کاردار سفارت افغانستان در ایران و نماینده UNFPA، بعد از بازدید از بیمارستان اکبرآبادی و شنیدن گزارش دکتر بدخش؛ رئیس بیمارستان، و دکتر قاسمی؛ معاون بین الملل دانشگاه، در دانشکده پرستاری و مامایی حضور یافتند و در نشستی صمیمانه با دانشجویان افغان به بررسی مسائل و مشکلات آنان پرداختند. در این نشست دکتر پیروی؛ رئیس، دکتر جولائی؛ معاون بین الملل، دکتر نجفی؛ معاون آموزشی و دکتر خیرخواه؛ مدیر گروه مامایی دانشکده پرستاری و مامایی نیز حضور داشتند.
دکتر مجروح گفت: شما دانشجویان در ایران شرایط خوبی دارید و باید از این موقعیت و امکانات خوب استفاده کنید. وی تاکید کرد شما باید نماینده خوبی برای کشورتان باشید و با دست پر به افغانستان برگردید. دکتر مجروح قول داد برنامه ریزی و هماهنگی کارآموزی انترن شیپ در بیمارستان های افغانستان برای کسب مهارت در زایمان را انجام دهد.
بعداز اینکه دانشجویان افغان عمده مشکلات خود در مورد محل اقامت و ویزا را عنوان کردند، دکتر طالقانی ضمن اعلام راه های دسترسی آسان به سفارت و خودشان، اظهار کرد تلاش می کند این مشکلات با مراجعه نماینده دانشجویان به سفارت هرچه سریعتر رفع شود.
در پایان دکتر پیروی بیان کرد: دانشکده تمام تلاش خود برای برقراری بهترین شرایط آموزشی را انجام می دهد و انتظار ما از دانشجویان این است که آنان نیز برای دستیابی به اهداف برنامه تلاش بیشتری داشته باشند.

دفعات مشاهده: 260 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر