تمدید زمان نام نویسی در انتخابات شورای صنفی دانشجویان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۷ |
زمان ثبت نام انتخابات شورای صنفی دانشجویان تا تاریخ بیست و نهم اردیبهشت ماه تمدید شد.
بنابر گزارش مفدا ایران، مدیریت امور دانشجویی دانشگاه ایران اطلاعیه‌ای درخصوص تمدید زمان نام‌نویسی انتخابات شورای صنفی صادر نموده که مفاد آن به قرار ذیل است:
با توجه به تصمیم کمیته نظارت بر انتخابات شورای صنفی دانشجویان بنا بر استقبال دانشجویان از ثبت نام در انتخابات، زمان ثبت نام تا روز شنبه بیست و نهم اردیبهشت ماه تمدید شد.
دانشجویان متقاضی می‌توانند جهت ثبت نام در خوابگاه‌ها به دفاتر خوابگاه‌ها و در دانشکده‌ها به معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده‌ها مراجعه و با ارائه مدارک اقدام به ثبت نام نمایند.
شرایط داوطلبین عضویت در شورای صنفی دانشجویان:
* تابعیت جمهوری اسلامی ایران
* التزام به قانون اساسی و ولایت فقیه
* نداشتن مسئولیت و عضویت در شورای صنفی مرکزی تشکل های اسلامی و سیاسی در داخل دانشگاه
* نداشتن بیش از یک ترم مشروطی آموزشی
* هر دانشجو صرفاً می‌تواند فقط در یک شورای صنفی واحد دانشگاهی عضویت داشته باشد.
* مدت باقی مانده از دوران تحصیل با احتساب ترمی که در آن انتخابات برگزار می‌گردد کمتر از دو ترم نباشد.
* دانشجویان مشمول قوانین آموزش مهمان، نمی‌توانند عضو شورای صنفی شوند.
مدارک مورد نیاز ثبت نام داوطلبین :
* اصل و کپی کارت دانشجویی
*کپی کارت ملی و صفحه اول شناسنامه
* یک قطعه عکس ۴*۳
* تکمیل فرم ثبت نام

دفعات مشاهده: 673 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر