برگزاری کارگاه عفونت در بیماران و بیمارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۹ |
کارگاه "کنترل عفونت در بیماران و بیمارستان" دردانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.
سه شنبه بیست و پنجم اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ به همت دفتر توسعه آموزش دانشکده، کارگاهی تحت عنوان "کنترل عفونت در بیماران و بیمارستان" با سخنرانی مهری بزرگ نژاد؛ عضو هیات علمی ، محمدرضا زارعی؛ عضو هیات علمی و مرجان زبرجدی؛ سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان هاشمی نژاد برگزار شد.
در این کارگاه در مورد مفاهیم عفونت بیمارستانی و تعاریف کنترل عفونت بیمارستانی، احتیاطات استاندارد و فردی و نحوه کنترل عفونت بحث و بررسی شد. همچنین در مورد ضدعفونی کننده ها و کنترل عفونت در محیط های بهداشتی، شایع ترین میکروب های عامل عفونت بیمارستانی و راه های مقابله با آن ها بیان شد و در نهایت گاید لاین های کنترل عفونت توضیح داده شد.

دفعات مشاهده: 352 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر