• تفاهم نامه ها
  • لینک های مفید

اسامی نامزدهای انتخابات شورای‌صنفی‌دانشجویان دانشگاه‌ایران اعلام شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۵ |
بنابر گزارش مفداایران، معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ایران اطلاعیه‌ای مبنی‌ بر اعلام اسامی و قوانین و مقررات تبلیغات کاندیداهای انتخابات شورای صنفی دانشجویی به شرح ذیل منتشر نمود:

قوانین و مقررات تبلیغات کاندیداهای انتخابات شورای صنفی دانشجویی:
  • زمان تبلیغات کاندیداهای شورای صنفی از ساعت ۹ صبح روز یک شنبه ۱۳۹۷/۳/۶ تا ساعت ۸ صبح روز چهارشنبه ۱۳۹۷/۳/۹ خواهد بود.
  • اندازه عکس و پوستر تبلیغاتی داوطلبان حداکثر در قطع A۳ مجاز می­‌باشد.
  • محل انجام تبلیغات: تابلوهای تبلیغات دانشکده­‌ها و همچنین تابلوهای تبلیغات خوابگاه‌های دانشجویی می‌­باشد. بدیهی است بجز محل‌های مذکور، دانشجویان در سایر فضاهای دانشگاه مجاز به نصب برگه های تبلیغاتی نیستند.
  • توزیع عکس و برگه‌های تبلیغاتی داوطلبان، حداکثر در قطع A۳ در فضاهای عمومی دانشگاه بجز کلاس‌ها، محیط‌های اداری، آزمایشگاه­‌ها، اتاق­‌های کار اساتید و کارکنان، سایت‌های کامپیوتری، سالن­‌ها و اماکن ورزشی و اتاق‌های سکونت دانشجویان، مجاز می‌باشد.
  • داوطلبان و طرفداران آنان به هیچ وجه مجاز به تبلیغ علیه داوطلبان دیگر نبوده و تنها می‌­توانند شایستگی­‌های خود یا داوطلب مورد نظرشان را مطرح نمایند و هرگونه هتک حرمت و حیثیت داوطلبان ممنوع بوده و با متخلفین طبق مقررات برخورد خواهد شد.

انتخابات روز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۷/۳/۹ در دانشکده­‌های مورد نظر از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۵  و در خوابگاه‌های موردنظر از ساعت  ۱۷ الی ۲۰  برگزار خواهد شد.

جهت دریافت فهرست اسامی نامزدهای دانشکده‌ها و خوابگاه‌ها اینجا را کلیک نمایید.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 149 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر