برگزاری کارگاه ایمنی بیمار در مدل های کیفی حاکمیت بالینی و اعتباربخشی خدمات بهداشتی درمانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۶ |
سه شنبه یکم خرداد ،  کارگاه ایمنی بیمار در مدل های کیفی حاکمیت بالینی و اعتباربخشی خدمات بهداشتی درمانی، با سخنرانی عزت جعفرجلال؛ عضو هیئت علمی دانشکده، دکتر تهمینه صالحی؛ عضو هیئت علمی دانشکده و عاطفه نصیردیوانی؛ سوپروایزر مرکز آموزشی درمانی شهید هاشمی نژاد برگزار شد.
این کارگاه جهت آشنایی دانشجویان کارشناسی پرستاری با مدل هفت ستونی این رویکرد و اجزای آن شامل ممیزی و اثربخشی بالینی، مدیریت و آموزش منابع انسانی، مشارکت بیماران و جامعه، تکنولوژی استفاده از اطلاعات صحیح و به هنگام، و مدیریت ریسک در سالن آمفی تاتر دانشکده برگزار شد. در طول کارگاه دو کار گروهی، توسط گروه از دانشجویان اجرا و نتایج آن مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
در این کارگاه مفاهیم اعتباربخشی و اهداف ایمنی بیمار و حیطه های اعتباربخشی بیمار محور و سازمان محور توضیح داده شد. در ضمن درخصوص شاخص های ایمنی راهکارهای مناسب و ریشه یابی و تحلیل مشکلات مرتبط با این بیمار بحث و تبادل نظر شد. همچنین در بخش کارگروهی فراگیران به بررسی بهتر مطالب پرداختند.

دفعات مشاهده: 170 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر