• تفاهم نامه ها
  • لینک های مفید

برگزاری همایش همراه با مبتلایان به اسکیزوفرنیا برای ساختن زندگی بهتر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۶ |
به مناسبت روز جهانی اسکیزوفرنی مصادف با ۲۴ ام ماه می و سوم خرداد همایش " همراه با مبتلایان به اسکیزوفرنیا برای ساختن زندگی بهتر" چهارشنبه دوم خرداد ۱۳۹۷ در سالن آمفی تئاتر دانشکده برگزار شد.
بعداز تلاوت کلام الله مجید و سرود جمهوری اسلامی ایران، دکتر نجفی؛ معاون آموزشی دانشکده به نمایندگی از طرف رئیس دانشکده به حاضرین در همایش خیر مقدم گفت و ضمن تاکید بر بزرگداشت این روز از همکاری انجمن احبا با گروه روان پرستاری دانشکده پرستاری و مامایی ایران در برگزاری همایش تشکر و قدردانی نمود.
دکتر سیدفاطمی؛ مدیر گروه روان پرستاری، ضمن تشکر از همکاری های هیات رئیسه دانشکده و انجمن احباء و دانشجویان کارشناسی ارشد پرستاری ورودی مهر ۹۵، با توضیح مختصر در خصوص بیماری اسکیزوفرنی به اهمیت موضوع آموزش مددجویان در خصوص دارو درمانی، پیشگیری از عود و انگ زدایی و ایجاد تغییر در نگرش منفی جامعه نسبت به بیماری اسکیزوفرنی و حمایت از خانواده های آنان برای کاهش بار مراقبتی و تقویت فعالیت های آن ها در جامعه به عنوان وظایف تیم سلامت تاکید کرد. در ادامه ۲ نفر از دانشجویان کارشناسی ارشد روانپرستاری  الفتی و اسماعیل پور در خصوص اختلال اسکیزوفرنی، علت شناسی و خصوصیات بالینی و همین طور درمان ها و مراقبت های پرستاری سخنرانی کردند.
در ادامه دهباشی؛ مدیر عامل انجمن احبا در مورد تاریخچه فعالیت انجمن احبا و تعداد مددجویان تحت پوشش و سایر فعالیت های انجمن توضیحات مفصل ارائه کرد. همچنین دکتر کاظمی؛ رئیس هیئت مدیره انجمن احبا در خصوص فشار بار مراقبتی خانواده ها و حمایت از آن ها و آموزش آن ها برای گذراندن مراحل سوگ، سخنرانی کرد.
در این همایش مهندس سراج؛ مدیر کل دفتر توانبخشی و مراقبتی بهزیستی کشور به اهمیت حمایت و ایجاد شرایط ایمنی برای همه خا نواده ها از جمله خانواده های بیماران با اختلالات روانی اشاره نموده و تاکید کرد سازمان های مختلف در سطح کشور بخشی از وظایف خود را باید به این امر مهم اختصاص دهند. سپس آقای دکتر جمالی؛ مدیر کل سازمان های مردم نهاد وزارت بهداشت درخصوص حس نوعدوستی و اهمیت خدمت رسانی به مردم به عنوان ویژگی سازمان های مردم نهاد توضیح داد و اشاره کرد معاونت اجتماعی از دو سال پیش در وزارتخانه شکل گرفته است و سازمان های مردم نهاد و بخش خیرین از نهادهای تحت پوشش معاونت اجتماعی وزارت بهداشت می باشد. در پایان دهباشی میزگردی را با همراهی مددجویان اسکیزوفرنی وخانواده های آنها اداره کرد که از طرف حاضرین با استقبال روبرو شدند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 217 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر