مراسم جلسه جزء خوانی قرآن کریم به مناسبت ماه مبارک رمضان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲۳ |
امام باقر (علیه السلام) فرمود: «برای هر چیزی بهاری است و بهار قرآن، ماه رمضان است»

به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان جلسه جزء خوانی قرآن کریم از ساعت ۷ الی ۸ صبح با حضور اعضاء هیئت علمی و کارکنان در سالن شماره (۱) دانشکده برگزار شد. چهارشنبه بیست و سوم خردادماه ۱۳۹۷ مصادف با ۲۸ رمضان و آخرین جلسه این مراسم دکتر سیدفاطمی؛ مدیر تحصیلات تکمیلی به همراه احمدی؛ مشاور رئیس در امور دانشجویی فرهنگی دانشکده در این مراسم شرکت کردند. دکتر سیدفاطمی ضمن تبریک عید سعید فطر، از برگزاری این جلسات ابراز خرسندی کرده و از خداوند برای همه مشارکت کنندگان در این امر پسندیده آرزوی اجر اخروی کردند. وی از خانم احمدی که پایه گذار این جلسات بودند تقدیر نمود.
احمدی نیز ضمن تبریک عید سعید فطر، پس از ذکر خطبه ای از حضرت امام رضا (ع) در ارتباط با عیدفطر از همه مشارکت کنندگان تشکر کرد. در پایان مراسم هدایایی به شرکت کنندگان اهداء شد.

دفعات مشاهده: 250 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر