به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی جشن بازنشستگی اعضای محترم هیات علمی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱۱ |
 یکشنبه ۱۰تیرماه ۱۳۹۷ مراسمی به منظور تقدیر و تشکر از اعضای هیات علمی بازنشسته در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.
مراسم تقدیر از اساتید پیشکسوت دکتر فاطمه اسکوئی، دکتر فروغ رفیعی و سهیلا دستی اعضای هیات علمی بازنشسته دانشکده پرستاری و مامایی، با حضور هیات رئیسه دانشکده، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده برگزار شد.
دکتر پیروی؛ رئیس دانشکده ضمن خوش آمدگویی به حضار از تلاش های این عزیزان در سال های خدمت تقدیر کرد. وی گفت باتوجه به نیاز جامعه پرستاری به تجربیات ایشان، تمهیداتی اتخاذ شده تا همواره این دانشکده از حضور، تجربیات و اطلاعات ایشان استفاده کند.
در ادامه مراسم حاضرین خاطره، آموزه ها و تجربیات کسب شده از این عزیزان را بیان کردند.
دکتر اسکوئی، سومین رئیس دانشکده از سال ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۹ مراحل تاسیس دانشکده پرستاری و مامایی ایران به شکل کنونی را تعریف کرد. دکتر رفیعی، چهارمین رئیس دانشکده نیز از سختی های پس از انتزاع گفت.
دستی، که بیشتر سال های خدمت خود را در بالین گذرانده نیز، از خدمت به مردم محروم و رضایت قلبی از شغل پرستای گفت.
در پایان با اهدای لوح تقدیر از این عزیزان قدردانی شد.

دفعات مشاهده: 621 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر