مرکز آموزش مداوم کشوری دانشکده پرستاری و مامایی برگزار کرد برگزاری کارگاه آموزشی مراقبت از زخم و پانسمان های نوین

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱۷ |
شنبه شانزدهم تیر ۱۳۹۷ کارگاه آموزشی مراقبت از زخم و پانسمان های نوین در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.
جلسه با خوش آمدگویی فاطمه محدث؛ دبیر علمی کارگاه آغاز شد. وی هدف از برگزاری این کارگاه را تعیین مراقبت در انواع زخم ها و پرستاری با توجه به پانسمان های جدید بیان کرد. مهری بزرگ نژاد و سیده نرجس رضوی؛ عضو هیات علمی دانشکده، به عنوان سخنران علمی این کارگاه حضور داشتند.
اساتید درمانگر زخم خانم ها روانشاد و فرهادیان، به توضیح و نحوه استفاده از دستگاه های جدید کنترل کننده عفونت و ترشحات زخم و التیام دهنده پرداختند. در انتها شرکت کنندگان به شکل عملی با پانسمان های جدید آشنا شدند.

دفعات مشاهده: 495 بار   |   دفعات چاپ: 62 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر