نشست هم اندیشی تعامل اخلاقی استاد و دانشجو

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۳۰ |
نشست هم اندیشی "تعامل اخلاقی استاد و دانشجو" به همت دفتر مطالعات و توسعه آموزش دانشکده و با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه و گروه اخلاق پزشکی دانشگاه شنبه ۳۰ تیر ماه ۱۳۹۷ در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.
این نشست با شرکت جمعی از اعضاء هیأت علمی دانشکده های مختلف و دانشجویان دکتری تشکیل شد.
جلسه با مقدمه دکتر سودابه جولایی؛ عضو هیات علمی دانشکده پرستاری و مامایی و معرفی اساتید مدعو آغاز شد. سپس دکتر عبدالعظیم کریمی، عضو هیأت علمی پژوهشگاه آموزش و پرورش، دکتر مینا فروزنده، مدیر گروه اخلاق پزشکی دانشگاه و دکتر اکبر شهریوری عضو گروه اخلاق پزشکی دانشگاه، دکتر نورالدین محمدی عضو هیأت علمی دانشکده به ارائه مباحثی در این زمینه پرداختند.
جلسه با پرسش و پاسخ شرکت کنندگان و اساتید مدعو ادامه یافت و در پایان با توجه به استقبال شرکت کنندگان مقرر شد که در جلسات بعدی این بحث ادامه یابد.
همچنین گروه اخلاق پزشکی آمادگی خود را برای انجام فعالیت های مشترک با دانشکده در این زمینه اعلام کردند.

دفعات مشاهده: 339 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر