برگزاری کارگاه ایمنی بیمار در مدل های کیفی حاکمیت بالینی و اعتباربخشی خدمات بهداشتی درمانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۶ |
کارگاه ایمنی بیمار در مدل های کیفی حاکمیت بالینی و اعتباربخشی خدمات بهداشتی درمانی، چهارشنبه سوم مرداد ۱۳۹۷ با سخنرانی عزت جعفرجلال؛ عضو هیات علمی دانشکده، عاطفه نصیر دیوانی؛ سوپروایزر آموزشی بیمارستان هاشمی نژاد جهت دانشجویان کارشناسی ارشد در سالن شورای ۲ برگزار شد.
این کارگاه جهت آشنایی دانشجویان کارشناسی ارشد با مدل هفت ستونی این رویکرد و اجزای آن شامل ممیزی و اثربخشی بالینی، مدیریت و آموزش منابع انسانی، مشارکت بیماران و جامعه، تکنولوژی استفاده از اطلاعات صحیح و به هنگام، و مدیریت ریسک به اجرا شد.
در این کارگاه مفاهیم اعتباربخشی و اهداف ایمنی بیمار و حیطه های اعتباربخشی بیمار محور و سازمان محور توضیح داده شد. در ضمن درخصوص شاخص های ایمنی راهکارهای مناسب و ریشه یابی و تحلیل مشکلات مرتبط با این بیمار مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. همچنین در بخش کارگروهی فراگیران به بررسی بهتر مطالب پرداختند. در خصوص مدیریت خطر در داروها و مدیریت امور دارویی مورد تأکید قرار گرفت.

دفعات مشاهده: 309 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر