انتصاب فاطمه قمری به عنوان سرپرست معاون اداری و مالی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۳۱ |
دکتر پیروی؛ رئیس دانشکده در ابلاغی فاطمه قمری؛ رئیس کتابخانه را به سمت سرپرست معاون اداری و مالی منصوب کرد. متن ابلاغ به شرح زیر است:

سرکار خانم فاطمه قمری
رئیس محترم کتابخانه دانشکده
  با سلام و احترام
    نظر به تعهد، شایستگی و تجربیات ارزنده سرکارعالی، بدین­وسیله، با حفظ سمت، به عنوان سرپرست معاونت اداری و مالی دانشکده منصوب می­شوید تا برابر قوانین و مقررات مربوطه انجام وظیفه نمائید. از شما انتظار می رود اقدامات آن معاونت را در راستای استفاده بهینه از منابع دانشکده و بر اساس سیاست­های دانشگاه هدایت فرمایید. همچنین، از سرکارعالی انتظار می رود با استفاده از ظرفیت­های موجود در جهت تحقق موارد ذیل تلاش نمائید:
  • تقویت روابط حرفه­ای مطلوب بین کارکنان حوزه معاونت اداری مالی
  • برنامه­ریزی جهت افزایش رضایت اعضای هیئت علمی، کارکنان و نیروهای خدماتی
  • نظارت بر حسن اجرای فرآیندهای اداری دانشکده با تاکید بر حفظ کرامت و شان ارائه­دهندگان و دریافت­کنندگان خدمت
  • چابک­سازی اقدامات حوزه اداری مالی و تسریع در تامین درخواست های اعضای هیئت علمی و کارکنان از آن معاونت در حد مقدورات
امید است با دقت عمل و بهره­گیری از تجارب نیروهای متعهد، دلسوز و متخصص زیرمجموعه آن معاونت، در راستای نیل به اهداف دانشکده و دانشگاه موفق باشید.

دکتر پیروی
رئیس دانشکده

دکتر پیروی؛ رئیس دانشکده در نامه ای ضمن فبول استعفای مهناز سیدالشهدایی از سمت معاون اداری و مالی از وی تقدیر و تشکر کرد. متن نامه به شرح زیر است:

سرکار خانم مهناز سیدالشهدایی
عضو محترم هیئت علمی دانشکده

سلام علیکم
       احتراماً، نظر به استعفای سرکارعالی (پیوست) از سمت معاون اداری و مالی دانشکده، ضمن تشکر و قدردانی از خدمات ارزنده ای که در مدت تصدی این پست به انجام رساندید با درخواست استعفای شما از تاریخ ۹۷/۰۶/۳۱ موافقت می گردد. امید است دانشکده همچنان از تجربیات ارزشمند و رهنمودهای مفید سرکارعالی در همه عرصه­های آموزشی و پژوهشی بهره­مند گردد. سلامتی و توفیق روز افزون شما را از درگاه خداوند متعال مسئلت می­نمایم.

دکتر پیروی
رئیس دانشکده

دفعات مشاهده: 496 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر