جلسه معارفه دانشجویان جدید الورود مقطع دکتری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۲۳ |
جلسه معارفه دانشجویان جدید الورود مقطع دکتری پرستاری ورودی مهر ۹۷ دوشنبه نهم مهرماه ۱۳۹۷ با حضور اعضای هیئت رئیسه، مدیران گروه های آموزشی، مسئولین واحدها و دانشجویان ورودی جدید، به همت واحد تحصیلات تکمیلی در سالن شورای یک دانشکده برگزار شد.
دکتر اشقلی فراهانی؛ مدیر تحصیلات تکمیلی و مدیر گروه پرستاری داخلی و جراحی، ورود دانشجویان به این مقطع را تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد که این دانشجویان به عنوان پیامبران دانشگاه علوم پزشکی ایران در سراسر کشور و الگوهای شایسته برای دانشجویان سایر مقاطع باشند.
دکتر پیروی؛ رئیس دانشکده ضمن تبریک قبولی و خیر مقدم به دانشجویان هدف از تشکیل این جلسه را آشنایی دانشجویان با اعضای هیئت رئیسه، مدیران گروه ها و مسئولین دانشکده و همچنین آگاهی از الزامات دانشجویی در مقطع دکتری دانست. دکتر نجفی؛ معاون آموزشی نیز ورود به مقطع دکتری را تبریک گفته و ضمن مرور نکات مهم آئین نامه ای، در خصوص ۳ واحد موظفی و ثبت حضور و غیاب تاکید کرد.
معاونین، مدیران گروه و مسئولین واحدها نیز ورود به این مقطع را تبریک گفته و مراجعه به سایت دانشکده، مطالعه آئین نامه ها و فرایندها را از الزامات ابتدای راه دانستند و دانشجویان را به مشارکت در هدایت سایر دانشجویان، آموزش دانشجویان، برگزاری ژورنال کلاب ها و دوره های آموزشی تشویق کردند.

دفعات مشاهده: 322 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر