جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی جدید مهر ۹۷

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۲۸ |
مراسم معارفه دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی سال تحصیلی ۹۸-۹۷ روز سه شنبه  بیست و چهارم مهرماه  ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۳۰ به همت واحد تحصیلات تکمیلی و با حضور اعضای هیئت رئیسه، مدیران گروه های آموزشی، دانشجویان جدید الورود در سالن آمفی تئاتر دانشکده برگزارشد.
ابتدای مراسم دکترفراهانی؛ مدیر تحصیلات تکمیلی ضمن تبریک ورود دانشجویان به مقطع کارشناسی ارشد این جلسه را آشنایی بیشتر دانشجویان با دانشکده بیان کرد و توضیحاتی درمورد برخی نکات مهم آموزشی و پژوهشی ارائه کرد.
دکتر نجفی؛ معاون آموزشی دانشکده پس از خیر مقدم و عرض تبریک به دانشجویان،  انتظارات خود را از دانشجویان در خصوص مراجعه به سایت دانشکده و مطالعه آئین نامه ها، بیان کرد. وی ابراز امیدواری کرد که در پایان این دوره به عنوان  نیروهای موثر در رشته مربوط خود در جامعه باشید.
دکتر پیروی؛ رئیس دانشکده ضمن تبریک قبولی و خیر مقدم مختصری درارتباط با تاریخچه دانشکده بیان کرد.
دکتر خیرخواه؛ معاون پژوهشی دانشکده ضمن تبریک ورود دانشجویان مطالعه دستورالعمل های مربوط به اخلاق در پژوهش توصیه نمود و از آنها خواست که با کمیته تحقیقات دانشجویی تعامل داشته باشند.
احمدی؛ سرپرست معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده با معرفی معاونت خود و تشریح فعالیت های مربوطه دانشجویان را به مشارکت فعال با این حوزه دعوت نمودند.
قمری؛ معاون اداری ومالی و رئیس کتابخانه در خصوص امکانات مجموعه کتابخانه برای دانشجویان صحبت کرد ومنابع الکترونیک  را نیز یکی دیگر از تمهیداتی است که برای دانشجویان در نظر گرفته شده است.
پایان جلسه با پرسش و پاسخ برخی دانشجویان پایان یافت.

دفعات مشاهده: 236 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر