مراسم معارفه دانشجویان کارشناسی ورودی مهر ۹۷

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۳۰ |
مراسم معارفه دانشجویان کارشناسی پرستاری و مامایی ورودی مهر ۹۷  دوشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۷ از ساعت ۱۰ الی ۱۲ با حضور اعضاء هیئت رئیسه، مدیران گروه های آموزشی ،اساتید مشاور تحصیلی و دانشجویان جدیدالورود در سالن آمفی تئاتر دانشکده برگزار شد.
مراسم با سخنان حاج آقا طباطبایی نژاد؛ مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشکده در خصوص فضیلت ماه صفر و برنامه های نهاد شروع شد. در ادامه دکتر پیروی؛ رئیس دانشکده ضمن تبریک و خیرمقدم به دانشجویان در خصوص رشته پرستاری و مامایی، تاریخچه دانشکده و گروه های آموزشی توضیحاتی ارائه داد.
احمدی؛ معاون دانشجویی و فرهنگی در خصوص برنامه های فرهنگی و تسهیلات رفاهی دانشجویان و آیین نامه مربوط به پوشش و رفتار حرفه ای نکاتی بیان کرد. دکترنجفی؛ معاون آموزشی دانشکده اطلاعاتی در خصوص استفاده دانشجویان از سایت دانشکده، آیین نامه ها و سایرفعالیت های مربوط به این معاونت را بیان کرد. دکتر خیرخواه؛ معاون پژوهشی دانشکده در خصوص رشته مامایی و فعالیت های معاونت پژوهشی توضیحاتی را ارائه کرد. قمری معاون اداری و مالی و رئیس کتابخانه درمورد استفاده از امکانات کتابخانه و منابع الکترونیک واقع در سایت دانشکده توضیح داد. جان محمدی؛ مسئول اساتید مشاور در خصوص لزوم مراجعه دانشجویان به اساتید مشاور و طرح مسائل و مشکلات آموزشی دانشجویان توضیحاتی بیان کرد.
مراسم با حضور تعدادی از اساتید و گنجی؛ عضو هیئت علمی بازنشسته دانشکده در خصوص آشنایی دانشجویان با رشته پرستاری و مامایی ادامه داشت و به سوالات دانشجویان توسط اساتید پاسخ داده شد.

دفعات مشاهده: 315 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر