آغاز ثبت نام اردوی دانشجویی مشهد مقدس بهمن ۹۷

ای حرمت ملجأ درماندگان / دور مران از در و راهم بده
ای گل بی‌خار گلستان عشق / قرب مکانی چو گیاهم بده
لایق وصل تو که من نیستم / اذن به یک لحظه نگاهم بده

بنابر گزارش مفداایران، اردوی دانشجویی مشهد مقدس ویژه بهمن ۹۷ ، با همکاری مشترک نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونت دانشجویی وفرهنگی دانشگاه ایران برگزار می‌شود.
علاقمندان به شرکت در این اردو می‌توانند بر اساس اطلاعات ذیل نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.
  • ثبت نام از تاریخ ۲۶ آبان‌ماه آغاز و تا ۱۰ آذرماه ۱۳۹۷ به پایان می‌رسد.
  •  در ثبت اطلاعات فردی دقت لازم را بفرمایید زیرا در صورت مغایرت اطلاعات وارد شده با اطلاعات واقعی شما، از فرایند ثبت نام و قرعه کشی حذف خواهید شد.
  • درصورت ثبت نام توسط شخص دیگر، مسئولیت اطلاعات به عهده ثبت نام شونده می‌باشد.
  • در صورت انصراف نفر جایگزین از لیست ذخیره، انتخاب خواهد شد.
  • هزینه ثبت نام مبلغ ۵۰،۰۰۰ تومان می‌باشد.(این هزینه جهت تایید ثبت نام می‌باشد و در فرایند اردو استفاده خواهد شد)
  • ثبت نام به منزله حضور قطعی شما در اردو نمی‌باشد و پس از قرعه کشی تایید حضور شما توسط پیامک اطلاع رسانی خواهد شد.
  • دانشجویانی که در اردوهای سال‌های گذشته دانشگاه شرکت نکرده‌اند در اولویت قرعه کشی قرار دارند.
  • تاریخ سفر برای دختران ۲۳ تا ۲۶ بهمن و تاریخ سفر پسران ۳۰ بهمن تا ۳ اسفند می‌باشد.
  • "حضور قطعی شما پس از قرعه کشی اطلاع رسانی خواهد شد"

فرم ثبت نام ویژه دختران(تاریخ سفر:۲۳ تا ۲۶بهمن۹۷)

فرم ثبت نام ویژه پسران(تاریخ سفر:۳۰بهمن تا ۳ اسفند۹۷)

تلفن پاسخگویی به سوالات : ۱۵-۸۶۷۰۳۹۱۳