بازدید ارزیابان دانشگاه در زمینه اعتباربخشی دانشکده پرستاری و مامایی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۷ |
فرآیندهای اعتباربخشی موسسه ای دانشکده پرستاری و مامایی دوشنبه پنجم آذر ۱۳۹۷ توسط ارزیابان دانشگاه دکتر باقرزاده از معاونت تحقیقات و فن آوری اطلاعات و دکتر وزیری از دانشکده پزشکی و دکتر آقایی از معاونت بین الملل دانشگاه از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۳:۳۰ اجرا شد.
جلسه آشنایی و هماهنگی اولیه با حضور دکتر پیروی؛ رئیس دانشکده، دکتر نجفی؛ معاون آموزشی، دکتر خیرخواه؛ معاون پژوهشی، احمدی؛ معاون دانشجویی فرهنگی، قمری معاون اداری مالی، مسرور؛ مسئول کمیته پایش و مدیر دفتر توسعه آموزش و دکتر صالحی؛ رابط اعتباربخشی دانشکده و ارزیابان در سالن استاد هروآبادی برگزار شد.
در ادامه مستندات و فرآیندها در واحدها و معاونت های زیر مجموعه دانشکده مورد بازدید و بررسی ارزیابان قرار گرفت. گزارشات به مسئولین واحدها جهت بهبود نقاط ضعف منعکس شد. بازدید در ساعت ۱۳:۳۰ دقیقه پس از بررسی میدانی و بازدید از فرآیندهای کاری در حال انجام به پایان رسید.

دفعات مشاهده: 266 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر