برگزاری هشتمین جلسه روسا و معاونین آموزشی دانشکده های پرستاری و مامایی شهر تهران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۵ |
روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی_ هشتمین جلسه روسا، معاونین آموزشی دانشکده های پرستاری و مامایی و گروه های آموزش پرستاری شهر تهران پنجم دی در دانشکده پرستاری و مامایی ایران برگزار شد.
هشتمین جلسه روسا، معاونین آموزشی دانشکده های پرستاری و مامایی و گروه های آموزش پرستاری شهر تهران، با هدف یکپارچگی در فرآیندهای حوزه آموزش پرستاری روز چهارشنبه پنجم دی در این دانشکده برگزار شد.
در این جلسه ابلاغ تاسیس موسسات آموزش عالی علوم پزشکی خصوصی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. همچنین دکتر پیروی؛ دبیر جلسه گزارشی از رئوس موضوعات مطرح شده در جلسات یک سال گذشته بیان کرد.
سپس اعضای حاضر درجلسه، دانشکده پرستاری و مامایی شهید بهشتی را به عنوان دبیرخانه سال آینده انتخاب کردند.
شایان ذکر است دبیری این جلسات به مدت یکسال از زمان شروع اولین جلسه بهمن ۹۶ برعهده دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی ایران می باشد.

دفعات مشاهده: 258 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر