سلسله کارگاه‌های چرخش پژوهش کاربردی بر مبنای علم سنجی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۸ |
روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی- با همکاری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی سلسله کارگاه‌های چرخش پژوهش کاربردی بر مبنای علم سنجی برگزار می شود.
با همکاری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی "سلسله کارگاه‌های چرخش پژوهش کاربردی بر مبنای علم سنجی" آغاز شد. این مجموعه کارگاه با سرفصل‌های سامانه‌های ۱۲گانه نوپا، مباحث مرتبط با شاخص‌های علم سنجی، استراتژی‌های جستجو و نحوه استخراج Hot Topic به مدت ۲۰ ساعت جهت مدیران، پژوهشگران، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایران طراحی شده است.
از ویژگی‌های این مجموعه کارگاه، برگزاری آزمون و ارزیابی کارگاه بر بستر وبسایت دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی می باشد. متقاضیان می‌توانند از طریق آدرس http://shmis.iums.ac.ir  وارد سایت شده و با استفاده از لینک "جستجوی در منابع علمی" که در سمت راست صفحه اصلی قرار دارد، نسبت به ثبت نام و سایر امور اقدام نمایند.
ثبت نام از طریق مراجعه به پورتال کتابخانه مرکزی با آدرس Lib.iums.ac.ir بخش کارگاه‌های آموزشی نیز در دسترس می باشد.

دفعات مشاهده: 141 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر