برگزاری کارگاه اخلاق در پژوهش

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۹ |
کارگاه اخلاق در پژوهش به همت معاونت پژوهشی دانشکده و با همکاری گروه اخلاق علوم پزشکی دانشگاه ۱۷ دی برگزار شد.
دوشنبه ۱۷ دی کارگاه اخلاق در پژوهش با سخنرانی دکتر مینا فروزنده؛ مدیر گروه اخلاق علوم پزشکی، دکتر اکرم هاشمی و دکتر فاطمه بهمنی اعضای هیات علمی گروه اخلاق علوم پزشکی دانشگاه، در دانشکده پرستاری و مامایی جهت اعضای هیأت علمی دانشکده برگزار شد.
دکتر هاشمی مقدمه ای درخصوص اهمیت و الزام شرکت در کارگاه های اخلاق در پژوهش توسط اساتید بیان کرد. وی بر تأئید و دریافت طرح های پژوهشی منوط به آپلود گواهی کارگاه اخلاق در پژوهش در سیستم پژوهشیار توسط مجری تأکید کرد و در مورد روند زمان دریافت کد اخلاق توضیح داد.
دکتر هاشمی گفت: یکی از نکات مهم در تسریع فرآیند دریافت کد اخلاق تکمیل پروفایل توسط اساتید، بالاخص ایمیل آکادمیک می باشد. همچنین بر ضرورت عدم شروع طرح قبل از دریافت کداخلاق تاکید نمود.
در ادامه تاریخچه برخی از مسائل اخلاقی در تحقیقات، سامانه کمیته ملی اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی، اهمیت ملاحظات اخلاقی در کارآزمائی بالینی، استفاده از دارونما، مراحل یک پژوهش بالینی و مراحل تکمیل و اخذ رضایت آگاهانه پژوهشی به صورت کامل بررسی شد.
اعضای هیات علمی شرکت کننده نیز مشکلات، نظرات و پیشنهاد‌ات خود در مورد اخذ کد اخلاق بیان کردند.

دفعات مشاهده: 98 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر