برگزاری جشن فارغ التحصیلی دانشجویان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۲ |
جشن فارغ التحصیلی دانشجویان رشته های پرستاری و مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی ورودی بهمن ۹۳ برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی- چهارشنبه ۲۶ دی جشن فارغ التحصیلی دانشجویان رشته های پرستاری و مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی ورودی بهمن ۹۳، در سالن سیصد نفره مرکز همایش های بین المللی رازی با حضور روسای ۲ دانشکده برگزار شد.
دکتر پیروی؛ رئیس دانشکده پرستاری و مامایی ضمن تبریک به دانش آموختگان در مورد اهمیت نقش پرستار در ارائه خدمات در بیمارستان و جامعه صحبت کرد.
  احمدی؛ معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده در مورد رعایت کرامت انسانی در بالین به فارغ التحصیلان تاکید نمود.
مراسم با اجرای برنامه های هنری، اهداء هدیه به نفرات برترعلمی، قرائت سوگند نامه توسط دانش آموختگان ادامه داشت.

دفعات مشاهده: 469 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر