صدور کارت شناسایی جدید یا تمدید تاریخ اعتبار کارت شناسایی همکاران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۳ |
واحد حراست دانشگاه در نظر دارد نسبت به صدور کارت شناسایی جدید یا تمدید تاریخ اعتبار کارت شناسایی همکاران شاغل در دانشکده پرستاری و مامایی اقدام نماید.
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی- واحد حراست دانشگاه در نظر دارد نسبت به صدور کارت شناسایی جدید یا تمدید تاریخ اعتبار کارت شناسایی همکاران شاغل در دانشکده پرستاری و مامایی اعم از اعضای هیأت علمی، کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی اقدام نماید.
لذا همکاران دانشکده از ساعت ۸ صبح تا ۱۵ روزهای دوشنبه و سه شنبه ۸ و بهمن با همراه داشتن یک قطعه عکس پرسنلی ۴*۳ جدید، آخرین حکم کارگزینی، کپی مدرک تحصیلی، کپی از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی خود و همسر و نیز تصویر صفحه اول گذرنامه در محل سالن شورای ۲ دانشکده حضور بهم رسانند. ضمناً زمان مورد نیاز برای تکمیل فرم مربوطه و تحویل مدارک برای هر نفر از زمان مراجعه ۲۰ دقیقه می باشد.
شایان ذکر است همکاران می توانند در صورت آماده نشدن برخی مدارک مورد نیاز در موعد مقرر،  در تاریخ های تعیین شده نسبت به تکمیل فرم مربوطه در سالن شورا اقدام و مدارک را متعاقباً تحویل دفتر حراست دانشکده  نمایند.

دفعات مشاهده: 257 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر