هم اندیشی پژوهشی با سخنرانی دکتر سلیمانی دودران برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۱۵ |
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی- جلسه هم اندیشی پژوهشی با سخنرانی دکتر سلیمانی دودران؛ رئیس ثبت کارآزمایی بالینی ایران روز چهاردهم بهمن در دانشکده پرستاری و مامایی ایران برگزار شد.
این جلسه با حضور اعضای هیأت علمی دانشکده پرستاری و مامایی در سالن استاد شفیقه هروآبادی برگزار شد.
در این هم اندیشی دکتر سلیمانی دودران درخصوص شرایط ثبت طرح در سایت کار آزمایی بالینی ایران گفت. وی بیان کرد طرح هایی که اثربخشی (Efficacy)، ایمنی (Safety) یک مداخله را مورد سوال قرار می دهند و به صورت آینده نگر (Prospective) و بر روی انسان ها انجام شوند و به دنبال بررسی پیامد (Health related outcome) باشند، نیاز به ثبت در کارآزمایی بالینی دارند.
بر این اساس، طرح های پژوهشی فاقد چنین معیارهایی عموماً از نوع ارتقای کیفیت یا ارزشیابی برنامه هستند و بهتر است طراحی مطالعه به صورت طرح های Pretest- Post test یا Posttest only و یا Program Evaluation در نظر گرفته شود و ساختار فرآیند و پیامد مورد انتظار مطالعه بررسی شود.

دفعات مشاهده: 216 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر