اعلام تاریخ تعطیلی و بازگشایی خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه ایران در ایام نوروز

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۱۵ |
به گزارش سرویس صنفی رفاهی مفدا، تاریخ تعطیلی و بازگشایی خوابگاه‌های دانشجویی و همچنین اسامی خوابگاه‌های نوروزی در ایام نوروز ۱۳۹۸ از سوی اداره امور خوابگاه‌ها اعلام شد.
براساس اطلاع اداره امور خوابگاه‌ها، کلیه خوابگاه‌های دانشجویی در روز شنبه مورخ ۲۵ اسفندماه در ساعت ۱۴ تعطیل و از تاریخ فوق، جهت دختران خوابگاه نوید و پسران بلوک ۳ خوابگاه امام علی(ع) اعلام می گردد.
یادآور می شود فقط دانشجویان رشته پزشکی در مقطع اینترن و رزیدنت شرایط استفاده از خوابگاه در ایام نوروز را دارند.
تاریخ بازگشایی خوابگاه‌ها در سال جدید روز جمعه ۱۶ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۸ صبح می‌باشد و لازم به ذکر است ارائه اسکان و امکانات رفاهی و تغذیه منطبق با آیین نامه اسکان و تغذیه ابلاغی از سوی وزارت بهداشت و درمان خواهد بود.

دفعات مشاهده: 155 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر