جلسه آموزشی ویژه سفیران سلامت برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۱۹ |
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی- جلسه آموزشی ویژه سفیران سلامت، دانشجویان کارشناسی پرستاری روز شنبه هجدهم بهمن ۹۷ در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.
در این جلسه همراز؛ کارشناس معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه وظایف سفیران سلامت در دانشکده و اجتماع را بیان کرد. همچنین لمیئی؛ کارشناس مرکز بهداشت شمال غرب در خصوص لزوم آشنایی سفیران سلامت با تغذیه سالم و بیماری های واگیر و غیر واگیر توضیح داد. دکتر صباغی نیز در مورد برخی  بیماری های واگیر و غیر واگیر مانند سل، وبا، ایدز و دیابت را صحبت کرد.
در ادامه کتاب های ویژه سفیران سلامت و بروشورهای آموزشی به سفیران سلامت داده شد.

دفعات مشاهده: 121 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر