اطلاعیه استفاده از وسیله ایاب و ذهاب دانشجویان از دانشکده به بیمارستان ها و مراکز درمانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۲۴ |
به منظور مدیریت بهتر و خدمت رسانی منظم در امور رفت و آمد به کارآموزی­ها، مقرر گردید دانشجویانی که تقاضای استفاده از وسیله نقلیه برای کارآموزی­ها را دارند، درخواست خود را به صورت کتبی در فرم های زیر پس از تایید مسئول برنامه­ریزی بالینی خانم شیرکوند به مسئول نقلیه آقای دهقان تحویل فرمایند. بدیهی است فقط جهت دانشجویانی که فرم مذکور را تکمیل کنند وسیله نقلیه برای کارآموزی در نظر گرفته می شود. لازم به ذکر است جهت استفاده از وسیله نقلیه مربوطه، رعایت قوانین ذیل توسط کلیه دانشجویان الزامی است:
  • کلیه دانشجویان جهت استفاده از وسیله نقلیه بایستی فرم مربوطه را تکمیل کنند. سپس نماینده هر گروه پس از تائید فرم توسط مسئول برنامه­ریزی بالینی، آن را به مسئول نقلیه تحویل نماید.
  • در صورت برقراری سرویس رفت و آمد طبق درخواست دانشجویان و عدم حضور آنها (حداکثر پس از دو روز عدم استفاده)، سرویس مذکور لغو خواهد شد.
  • برقراری سرویس­های رفت و آمد فقط طبق لیست دریافتی و فرم­های تحویل شده به نقلیه صورت می­گیرد و دانشجویانی که فرم مربوطه را تکمیل نکرده باشند حق استفاده از وسیله نقلیه را ندارند.
  • حرکت وسایل نقلیه از دانشکده به بیمارستان­ها راس ساعت ۶:۵۵ صبح و زمان برگشت ساعت ۱۲:۵۰ و در شیفت عصر زمان حرکت از دانشکده به بیمارستان­ها ۱۲:۳۰ و زمان برگشت از بیمارستان­ها ساعت ۱۹ است.
  • حرکت وسایل نقلیه از دانشکده به مراکز بهداشتی راس ساعت ۷:۳۰ صبح بوده و زمان برگشت ساعت ۱۲:۳۰ است.
  • توجه فرمائید که دانشجویان به هیچ عنوان تقاضای تغییر زمان حرکت سرویس­ها را ننمایند. امکان تغییر ساعات حرکت سرویس­های رفت و آمد به کارآموزی ها وجود ندارد و این زمان ها، ثابت هستند.
  • کروکی مسیرهای تعیین شده توسط واحد نقلیه باید توسط رانندگان بدون توجه به درخواست استفاده کنندگان از سرویس رعایت گردد. بدین ترتیب در بین مسیر به هیچ عنوان امکان سوار و پیاده شدن دانشجویان وجود ندارد.
  • در صورت نیاز به سرویس رفت و آمد به صورت غیر روتین (مثلا جهت برگزاری کلاس در مراکز و/یا دانشگاه)، بایستی حداقل یک هفته قبل نماینده گروه درخواست خود را همراه با لیست اسامی و ساعت مورد نظر به مسئول برنامه ریزی بالینی تحویل نماید.
  • به همراه داشتن کارت دانشجویی هنگام سوارشدن به سرویس (جهت رویت راننده سرویس) الزامی است.
  • در صورت نیاز به استفاده از سرویس کارآموزی در روزهای پنج شنبه و جمعه می بایست حداقل از یک هفته قبل نماینده هرگروه درخواست خود را همراه با لیست اسامی و ساعت مورد نظر به مسئول برنامه­ریزی بالینی تحویل نماید.
  • دانشجویانی که از سرویس رفت و آمد به مراکز آموزشی-درمانی و مراکز بهداشتی استفاده می­نمایند، در صورت مشاهده هرگونه مشکلات از جمله تعجیل و تاخیر در حرکت سرویس­ها، بایستی مراتب را به مسئول نقلیه اعلام فرمایند.
  • جهت دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد، می­بایست حداقل از یک هفته قبل نماینده هرگروه درخواست خود را همراه با لیست اسامی و ساعت مورد نظر به مسئول برنامه­ریزی بالینی تحویل نماید.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 1143 بار   |   دفعات چاپ: 26 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر