آگهی ثبت‌نام کاندیداهای پنجمین دوره انتخابات شورای عالی سازمان نظام پرستاری جمهوری اسلامی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۲۲ |
بدین‌وسیله به اطلاع کلیه کادر پرستاری مشمول ماده ۱۶ قانون سازمان نظام پرستاری می‌رساند پنجمین دوره انتخابات شورای عالی سازمان نظام پرستاری در تاریخ ۹۸/۷/۲۰ برگزار خواهد شد، لذا متقاضیان واجد شرایط ثبت ‌نام در شورای عالی سازمان نظام پرستاری می‌توانند از  تاریخ ۹۸/۰۵/۲۲  لغایت ۹۸/۰۵/۲۸ (به مدت ۵ روز اداری) با توجه به شرایط ذیل ، اسکن مدارک لازم(بشرح ذیل) را در تهران به هیئت اجرایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی واقع در تقاطع خیابان جمهوری و حافظ، ساختمان وزارت بهداشت طبقه ۶ اداره پرستاری و در شهرستانهای شهریار، اسلامشهر، ورامین به هیات اجرایی متناظر خود تحویل (جهت بارگذاری در پورتال) و رسید دریافت نمایند.

شرایط انتخاب شوندگان شورای عالی سازمان نظام پرستاری به شرح ذیل می‌باشد:
۱ـ دارا بودن شرایط انتخاب شوندگان عضویت در هیئت مدیره های سازمان نظام پرستاری با ارائه کارت عضویت و تاریخ معتبر که اعتبار آن به تأیید سازمان نظام پرستاری مرکز برسد.
تبصره۱: در این باره هیئت اجرایی می بایست بطور کتبی برای کلیه داوطلبین از سازمان نظام پرستاری مرکز استعلام نماید.
تبصره ۲: کارت پرسنلی عضویت در هیئت مدیره ها یا شورای عالی یا کارمندی سازمان ملاک عمل نمی باشد.
۲ـ عدم سابقه محکومیت که منجر به محرومیت از حقوق اجتماعی باشد.
۳ـ عدم تجاهر به فسق و نداشتن فساد اخلاقی و مالی
۴- عدم سابقه محکومیت از هیات‌های رسیدگی به تخلفات سازمان نظام پرستاری که منجر به محرومیت از عضویت در سازمان نظام پرستاری باشد.
۵ـ التزام عملی به اسلام و پایبندی به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
تبصره: ضمناً اقلیت‌های دینی شناخته شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران که تابع احکام دین اعتقادی خود می‌باشند، مشروط به اینکه تجاهر به نقض احکام اسلامی را ننمایند.

مدارک لازم جهت ثبت‌نام داوطلبین عضویت در پنجمین دوره انتخابات شورای عالی سازمان نظام پرستاری:
۱ـ اسکن شناسنامه (صفحات اول و توضیحات)
۲ـ اسکن کارت ملی (پشت و رو)
۳- اسکن کارت عضویت تأیید شده سازمان نظام پرستاری
۴- اسکن فرم تکمیل شده عکس دار ثبت نام داوطلبین (فرم شماره ۱)

ستاد اجرایی پنجمین دوره انتخابات استان تهران
 شورای عالی سازمان نظام پرستاری جمهوری اسلامی ایران

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 83 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر