نحوه استفاده دانشجویان از کمیسیون های پزشکی و روانپزشکی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۲۲ |
۱- هرنوع گواهی پزشکی و روان پزشکی که منجر به عدم شرکت در امتحان گردد باید با طی مراحلی که درماده سوم این آیین نامه ذکر شده است به تأیید پزشک معتمد درمانگاه مستقر دردانشگاه و کمیسیون پزشکی دانشجویان برسد .
۲- هرنوع گواهی پزشکی که منجر به حذف واحد و تقلیل آن به زیر حد نصاب مقررات آموزشی گردد ، باید به تأیید پزشک معتمد دانشگاه و کمیسیون پزشکی دانشجویان برسد .
۳- به منظور دسترسی سریع دانشجویان برای دریافت گواهیهای پزشکی ، می باید به پزشکان معتمد دانشگاه به شرحی که درماده چهارم ذکر شده مراجعه نمایند .
۴- درصورتی که عدم حضور دانشجو در جلسه امتحان به دلیل بیماری باشد ، باید به طریق ذیل عمل نماید.
 ۱-۴- چنانچه دانشجو ساکن تهران باشد
 دانشجو موظف است در زمان بیماری در روزهای شنبه الی چهارشنبه از ساعت ۸ صبح الی ۱۵ به درمانگاه مستقر دردانشگاه مراجعه نماید و در ایام تعطیل به پزشکان معتمد مراکز درمانی حضرت رسول اکرم ( ص) و هاشمی نژاد و یا به بیمارستان  های فیروزگر، شهدای هفت تیر،لولاگر، یافت آباد، شریعتی،امام خمینی و سایر بیمارستانهای تابعه دانشگاه های علوم پزشکی مراجعه نماید. و کمتر از ۲۴ ساعت برای تایید گواهی مربوطه به درمانگاه معاونت دانشجویی مراجعه نماید.

***ارائه گواهی پزشکان خصوصی به هیچ عنوان  مورد تأیید کمیسیون قرار نخواهد گرفت .
***کلیه گواهی های پزشکی  باید به تایید پزشک معتمد مستقر در درمانگاه معاونت دانشجویی رسانده شود.

۲-۴- چنانچه دانشجو ساکن تهران نباشد :
 دانشجو موظف است در زمان بیماری فقط به پزشک معتمد مستقر در بیمارستان های شهرستان تابعه و یا مراکز بهداشتی درمانی مراجعه نموده حداکثر درمدت ۷۲ ساعت پس از ترخیص، گواهی و مدارک پزشکی خود را به دانشکده تحویل دهد و یا از طریق فاکس یا پست پیشتاز ارسال نماید .
۵- درتمام موارد دانشجو موظف است حداکثر درمدت ۷۲ ساعت پس از تاریخ امتحان مدارک تأیید شده خود را به امور آموزشی دانشکده تحویل و کارشناس دانشکده می بایست  اصل گواهی استعلاجی، اصل نسخه دارویی که توسط داروخانه نیز تایید گردیده، اصل فرم (الف و ب ) ، سایرآزمایشات مرتبط، اصل خلاصه پرونده ، شرح عمل، سونوگرافی و... را حداکثر ظرف مدت ۱۰ روز از طریق اتوماسیونی و فیزیکی به کمیسیون پزشکی دانشجویان واقع در درمانگاه ارسال نماید تا مورد رسیدگی قرار گیرد .

** پرونده های ارسالی ناقص و بدون تایید گواهی پزشکی معتمد غیر موجه قلمداد می گردد.

۶-گواهی استعلاجی کلیه دانشجویان دانشگاه (روزانه، شبانه، پردیس، دستیار) در این کمیسیون بررسی می شود . به جز دانشجویان شاهد و ایثارگر که گواهی استعلاجی آنان در کمیسیون ویژه ستاد شاهد و ایثارگر بررسی می گردد . البته در صورت درخواست این ستاد گواهی این گروه از دانشجویان نیز در این کمیسیون مطرح خواهد شد .
۷-کمیسیون پزشکی دانشجویان هر ماه یک بار در معاونت دانشجویی فرهنگی  برگزار می گردد. اعضای کمیسیون پزشکی غالباً از میان متخصصان رشته های مختلف و با نظر و تأیید معاون محترم دانشجویی انتخاب می شوند و اعضای کمیسیون روانپزشکی متخصصان رشته روانپزشکی هستند .
۸- پیگیری و ارسال پرونده های دانشجویان فقط به عهده کارشناس آموزشی دانشکده بود و به هیچ عنوان نیاز به مراجعه حضوری و تلفنی دانشجویی نمی باشد .
۹-ضروری است کلیه بیمارانی که دچار مشکلات روانپزشکی هستند در کلیه روزهای اداری با وقت قبلی به اداره مشاوره وراهنمایی دانشجویان مراجعه نمایند . معاینه افرادمذکور توسط روانشناس و روانپزشک اداره مشاوره ضروری است . پرونده دانشجو متعاقباً در کمیسیون روانپزشکی طرح می شود و نتیجه به دانشکده مربوط اعلام خواهد شد .
۱۰-بعد از تشکیل جلسه و اعلام رای توسط اعضای کمیسیون، جوابیه نهایی به صورت مکتوب به معاون محترم آموزشی دانشکده ارسال و دانشجو می بایست فقط از طریق کارشناس آموزشی خود نتیجه را پیگیری نماید.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 599 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر