مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود کارشناسی پرستاری و مامایی برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۶ |
مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود کارشناسی پرستاری و مامایی ورودی مهر ۹۸ دوشنبه ۱۵ مهر در آمفی تاتر دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی_ مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود کارشناسی پرستاری و مامایی ورودی مهر ۹۸ با حضور اعضاء هیئت رئیسه، مدیران گروه های آموزشی، اساتید مشاور تحصیلی و آقای صفدری از اعضاء هیئت علمی بازنشسته دانشکده و مدعوین و دانشجویان در سالن آمفی تاتر برگزار شد.
دکتر پیروی؛ رئیس دانشکده ضمن عرض تبریک و خیرمقدم به دانشجویان درخصوص تاریخچه و جایگاه دانشکده و رشته پرستاری و مامایی صحبت کرد. سپس هریک از  معاونین در رابطه با حوزه ی مربوط به خود توضیحاتی ارائه دادند.
آقای صفدری و تعدادی از پرستاران و ماماهای دعوت شده از بیمارستان های مختلف توضیحاتی در مورد حرفه و جایگاه خود در بیمارستان ها بیان کرده و به سوالات دانشجویان پاسخ دادند.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 234 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر