اخبار دانشکده

• 1403/07/01 - 09:33

اختتامیه آموزش مراقبت‌های ویژه برای پزشکان و پرستاران افغانستان در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

338234.mp3 اختتامیه آموزش مراقبت‌های ویژه برای پزشکان و پرستاران افغانستان در دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، مراسم اختتامیه نخستین دوره آموزش ICU برای پزشکان و پرستاران افغانستان با حضور دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه و معاونین بین الملل و آموزش برگزار شد.

گفتنی است، این رویداد آموزشی از روز یکشنبه 11 شهریور 1403 به همت معاونت بین الملل دانشگاه و با حمایت مالی اتحادیه اروپا و سازمان جهانی بهداشت در بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) دانشگاه علوم پزشکی ایران به مدت سه هفته کاری، در قالب 180 ساعت دوره آموزشی برای 22 پزشک متخصص و 21 سرپرستار افغانستانی با موفقیت برگزار شد.

• گروه اخبار : اخبار
فرنوش رهنمائی