اخبار دانشکده

• 1401/11/26 - 11:24

تبریک ارتقاء مرتبه علمی دکتر فهیمه ثابتی به مرتبه استادیاری

11574.mp3 تبریک ارتقاء مرتبه علمی دکتر فهیمه ثابتی به مرتبه استادیاری

دکتر پازوکی؛ رئیس دانشگاه در نامه ای ارتقاء مرتبه علمی، دکتر فهیمه ثابتی؛ عضو هیات علمی دانشکده پرستاری و مامایی را تبریک گفت. متن نامه به شرح زیر است:

سرکار خانم دکتر فهیمه ثابتی
استادیار و عضو محترم هیأت علمی دانشکده پرستاری و مامایی

باسلام و احترام

نظر به اینکه سرکار در سایه تلاش خویش و با عنایت به ارزیابی انجام شده در سی و هشتمین جلسه هیات ممیزه دانشگاه مورخ 1401/11/04 و با ملاحظه نامه شماره 8148-26/پ/م مورخ 1401/11/08 معاونت محترم آموزشی دانشگاه به مرتبه استادیاری ارتقا یافته اید، بدین وسیله این ارتقا شایسته را تبریک گفته و موفقیت شما را در دستیابی به مراتب بالاتر و نیز بهره مندی از آن در راه نیل به آرمان های دانشگاه و میهن اسلامی از خداوند سبحان مسئلت می نمایم. امید است به حول و قوه الهی و همت والای متخصصان و محققان متعهد، همواره شاهد اعتلای امر آموزش و پژوهش، بهداشت و درمان میهن عزیزمان باشیم.

دکتر عبدالرضا پازوکی
رئیس دانشگاه