• 1402/03/23 - 08:46

مراسم معارفه رئیس جدید دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد

مراسم معارفه دکتر عباسی رئیس جدید دانشکده پرستاری و مامایی با حضور دکتر پازوکی برگزار شد.

16106.mp3 مراسم معارفه رئیس جدید دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی: مراسم معارفه دکتر عباسی رئیس جدید دانشکده پرستاری و مامایی 22 خرداد با حضور دکتر پازوکی؛ رئیس دانشگاه در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.

در ابتدا دکتر پیروی؛ رئیس پیشین دانشکده نکاتی در مرور حدود شش سال خدمت خود به عنوان رئیس بیان کرد. وی همچنین از معاونین، اعضای هیات علمی و کارکنان تشکر و قدردانی کرد.

دکتر پازوکی در این جلسه به تلاش برای محقق کردن اهداف دانشگاه نسل سوم و دانشگاه نسل نو و اهمیت بین الملی سازی دانشگاه اشاره کرد و گفت با توجه به نیازی که در سطح دنیا وجود دارد و همینطور ضرورتی که دانشگاه نسل سه می طلبد، باید تعداد دانشجویان خارجی را زیاد کنیم. وی گفت خوشبختانه دانشکده پرستاری و مامایی این پتانسیل را دارد که به عنوان نماینده دانشگاه علوم پزشکی ایران در خارج از کشور باشد. قطعاً اساتید این دانشکده و حتی استفاده از پتانسیل اساتید بازنشسته می تواند کمک بزرگی برای تحقق بین المللی شدن دانشگاه باشد.

در پایان دکتر پازوکی از زحمات دکتر پیروی قدردانی کرده و برای دکتر عباسی آرزوی موفقیت کرد.