• 1403/03/01 - 10:58

پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در پی درگذشت شهادت‌گونه رئیس جمهور

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در پی درگذشت شهادت‌گونه حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی و همراهان در سانحه سقوط بالگرد، پیام تسلیتی صادر کرد.

333419.mp3 پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در پی درگذشت شهادت‌گونه رئیس جمهور
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، متن پیام دکتر عبدالرضا پازوکی به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه راجعون

حادثه تاسف بار سقوط بالگرد رئیس جمهور موجب تاثر و تألم شدید شد. همانگونه که سردار دل‌ها فرموده بودند کسانی شهید می‌شوند که شهید زندگی کرده باشند و لیاقت رئیس جمهور و وزیر امور خارجه و همراهانشان شهادت بود چرا که زیست آنها نیز پاک و شهیدگونه بود.

حضور شهید حجت الاسلام و المسلمین رئیسی در بخش‌های مختلف نظام و به ویژه به عنوان رئیس جمهور منجر به ایجاد امید در دل محرومان و مستضعفین شد و عزت و اقتدار را به ایران اسلامی بازگرداند.

شهید امیر عبداللهیان نیز به عنوان وزیر خارجه با حفظ موازین و ارزش‌های نظام جمهوری اسلامی ، اقتدار دیپلماسی کشور را به رخ جهانیان کشید.

شهادت رئیس جمهور، وزیر امور خارجه و همراهان‌شان را به همه مردم ایران و رهبر معظم انقلاب تسلیت می‌گویم.

قطعا راه این عزیزان ادامه خواهد داشت و همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند هیچ خللی در کشور ایجاد نخواهد شد و برنامه‌های رئیس محترم شهید به نتیجه خواهد رسید و دشمنان ایران اسلامی مأیوس‌تر از همیشه خواهند شد.
روحشان شاد و راهشان پر رهرو باد.