انتصاب صونا الیاسی به عنوان مسئول برنامه ریزی بالینی پرستاری دانشکده پرستاری و مامایی

| تاریخ ارسال: 1399/10/10 |
دکتر صالحی؛ معاون آموزشی و امور بین الملل دانشکده در ابلاغی صونا الیاسی؛ عضو هیات علمی دانشکده را به عنوان مسئول برنامه ریزی بالینی پرستاری منصوب کرد. متن ابلاغ به شرح ذیل است:

سرکار خانم صونا الیاسی
عضو محترم هیئت علمی بالینی دانشکده

با سلام و احترام
 با توجه به توانمندی های سرکار به موجب این ابلاغ  به عنوان "مسئول برنامه ­ریزی بالینی دروس پرستاری دانشکده" از تاریخ ۹۹/۰۹/۱۰ منصوب می­ شوید. به پیوست شرح وظایف مسئول و کارشناس دفتر برنامه ­ریزی بالینی ارسال می­ گردد. بدیهی است مسئولیت برنامه­ ریزی، پایش و نظارت بر حسن اجرای برنامه ­ها مورد انتظار است. آرزوی موفقیت بیش از پیش شما را از خدای بزرگ مسئلت دارم.

دکتر تهمینه صالحی
معاون آموزشی و امور بین الملل دانشکده

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 185 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر