اطلاعیه دفتر برنامه ریزی در مورد شروع کارآموزی ها

| تاریخ ارسال: 1399/10/18 |
 به اطلاع می رساند پیرو جلسات برگزار شده با حضور دکتر صالحی؛ معاون آموزشی و امور بین الملل دانشکده و مدیران گروه های آموزشی، بدلیل عدم امکان برگزاری تمامی کارآموزی ها در نیمسال جاری (ضرورت اجرای پروتکل های بهداشتی، محدودیت اسکان در خوابگاه و حضور در بیمارستان ها)، برگزاری کارآموزی ها و واحد های نظری در نیم سال دوم تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ به شرح زیر می‌باشد:
  1. شروع کارورزی در عرصه ۱ ورودی مهر ۹۶ از تاریخ ۹۹/۱۰/۲۰ لغایت ۹۹/۱۲/۲۰ و کارورزی در عرصه ۲ از تاریخ ۱۴۰۰/۰۱/۱۴ لغایت ۱۴۰۰/۰۳/۱۰
  2. شروع کارورزی در عرصه ۱ ورودی بهمن ۹۶ از تاریخ ۹۹/۱۱/۱۱ لغایت ۱۴۰۰/۰۲/۲۵
  3. شروع کارورزی دانشجویان ورودی مهر و بهمن ۹۷و ۹۸ از تاریخ ۱۴۰۰/۰۳/۲۲ خواهد بود، از ابتدای نیمسال دوم  لغایت ۱۴۰۰/۰۲/۳۰ واحد های تئوری و نظری در طول هفته ارائه خواهد شد. امتحانات پایان ترم نیز از تاریخ ۱۴۰۰/۰۳/۰۸ لغایت ۱۴۰۰/۰۳/۱۹ برگزار خواهد شد.
  4. برنامه کارآموزی سایر دانشجویان متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد. (در حال حاضر امکان برگزاری کارآموزی برای این گروه ها وجود ندارد، در صورت بهبود شرایط و امکان برگزاری کارآموزی اطلاع رسانی خواهد شد)
توجه نمایید:
  • دانشجویان ورودی مهر ۹۶ از تاریخ ۱۰/۱۸ و ورودی بهمن ۹۶ از تاریخ ۱۱/۰۹ می‌توانند جهت اسکان در خوابگاه اقدام نمایند. نمایندگان گروه های کارآموزی، در صورت نیاز به استفاده از سرویس، حتماً فرم درخواست سرویس را که در سایت دانشکده وجود دارد تکمیل نموده و به واحد نقلیه یا دفتر امور بالینی تحویل نمایند. (در غیر این صورت سرویس برای آن مرکز در نظر گرفته نخواهد شد.)
  • نمایندگان ورودی مهر و بهمن ۹۶ ، فرم درخواست حضور در کارورزی را که توسط تمامی دانشجویان هر دوره امضا شده است به دفتر امور بالینی تحویل دهند. (اسکن امضا نیز قابل قبول می‌باشد.)
  • لطفاً روز قبل از شروع کارآموزی ها سایت دانشکده را چک نمایید.
برنامه کارآموزی و گروه بندی دانشجویان ورودی مهر ۹۶ روز پنجشنبه در سایت دانشکده بارگذاری خواهد شد، برنامه بهمن ۹۶ نیز پس از تایید نهایی در سایت دانشکده بارگذاری خواهد شد.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 271 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر