فاطمه کفعمی لادانی دانشجوی دکترای رشته پرستاری با موفقیت از رساله خود دفاع کرد

| تاریخ ارسال: 1399/10/23 |
فاطمه کفعمی لادانی دانشجوی دکترای رشته پرستاری ۲۰ دی ماه با موفقیت از رساله خود دفاع کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی-فاطمه کفعمی لادانی دانشجوی دکترای پرستاری ورودی سال ۹۵ از رساله خود با عنوان تبیین فرایند بازیابی خطا توسط پرستاران بخش مراقبت ویژه: ارائه الگوی نظری دفاع کرد. جلسه دفاع با حضور دکتر طاهره نجفی و دکتر منصوره اشقلی فراهانی؛ اساتید راهنما در تاریخ ۲۰ دی ماه برگزار شد.

به همین بهانه مصاحبه ای با دکتر فاطمه کفعمی لادانی انجام شد:
چقدر به رشته انتخابی تان علاقه داشتید؟
راستش من از ابتدا علاقه زیادی به دانشگاه و تدریس داشتم هر چند به طور کامل محقق نشد و در بیمارستان مشغول هستم. اما از اینکه می تونم به عنوان یک پرستار به جامعه خدمت کنم  بینهایت خوشحال هستم و در حال حاضر به شدت عاشق رشته و جایگاه خود هستم.
تمرکز اصلی در پژوهش شما چه بوده است؟
با توجه به اینکه یکی از حقوق انسان‌ها، حق ایمن بودن از خطرها و آسیب‌ها حین دریافت خدمات سلامت است. علاوه بر این، ایمنی بیمار یکی از مؤلفه‌های اصلی کیفیت خدمات سلامت و یکی از نگرانی‌های عمده ی مراکز مراقبت سلامتی است و خطاهای پزشکی تهدیدکننده ی ایمنی بیماران و از جملۀ مشکلات بهداشتی در دنیاست که با وجود تلاش‌های بسیار سیاست‌گزاران بهداشتی، هنوز کاهش نیافته است  همچنین طبیعت پیچیده مراقبت‌های ویژه فرصت ایجاد خطاهای درمانی را افزایش می‌دهد. بنابراین تمرکز  اصلی پژوهش بر نحوه  بازیابی خطاهای پزشکی توسط پرستاران بود تا  با استفاده از نتایج آن الگوی مناسبی برای عملکرد پرستاران در بخش‌های مراقبت‌های ویژه طراحی بشود و به سیاستگزاران حوزه سلامت نیز در جهت اجرایی شدن دستورالعمل‌‌ها و راهنمایی‌‌ها در بازیابی از خطا و پیشگیری از پیامد‌های ناگوار و عوارض ناشی از آن در محیط‌‌های بالینی به خصوص بخش‌‌‌های مراقبت ویژه کمک نماید.
چه مقالاتی از پژوهش شما استخراج شده است؟
من سه مقاله مستخرج از رساله داشتم که یک مقاله در مجله نرسینگ اتیک پذیرش شد و دو مقاله دیگر در مرحله داوری هستند. دو مقاله  هم در دوران اموزشی داشتم که به چاپ رسیده اند و این را مدیون اساتید بزرگوار خودم می دونم .
چقدر این رشته در زندگی و حوزه ی کاریتان تأثیر داشته است؟
حدود ۱۸ سال تجربه کار در حوزه پرستاری  و بخش های مختلف داشتم که همین تجربه موجب شده است  در بسیاری از موارد برای خانواده و اطرافیان مفید واقع بشود.
چه توصیه ای برای دانشجویان که در این رشته تحصیل می کنند دارید؟
این که برای یادگیری هیچ وقت دیر نیست بنابراین  همیشه در مسیر یادگیری تلاش کنند و هیچ گاه از این هدف دست برندارند.
برنامه شما پس از فارغ التحصیلی؟
انشااله پس از چند روز استراحت ادامه نگارش و پذیرش مقالات رادنبال خواهم نمود امیدوارم بتوانم با انجام تحقیقات مفید برای ارتقای دانش، نگرش و عملکرد دانشجویان و همکاران پرستارم تلاش کنم. همچنین انجام تعهدات قانونی را پیگیری می‌کنم.
سخن آخر؟
من از خداوند شاکر هستم  که افتخار شاگردی اساتید بزرگی چون سرکارخانم دکتر اسکویی، جناب آقای دکتر چراغی، جناب آقای دکترپیروی، سرکار خانم دکتر سیدفاطمی، سرکار خانم دکتر اسماعیلی، سرکار خانم دکتر نجفی و سرکار خانم دکتر فراهانی رو بهم داد. از پرسنل محترم دانشکده پرستاری که در تمام طول مدت تحصیل مخصوصاً در شرایط شیوع بیماری کووید از هیچ کمکی دریغ نکردند سپاسگزاری می کنم و درآخر امیدوارم تونسته باشم موجب شادی روح پدر و مادرم را فراهم کرده باشم چرا که آرزو داشتند بتونم به عنوان یک فرد مفید به جامعه خدمت کنم.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 170 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر