فراخوان ثبت نام سیزدهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور

| تاریخ ارسال: 1399/10/24 |
دبیرخانه استعدادهای درخشان و امور نخبگان دانشگاه از دانشجویان علاقمند به شرکت در سیزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور در حیطه ها و موضوعات زیر ثبت نام می کند.

استدلال بالینی: دروس اصلی پزشکی (داخلی، کودکان، زنان و جراحی)
تفکر علمی در علوم پایه: Weight Management/ Obesity
مدیریت نظام سلامت: تقویت نظام PHC برای ارتقاء پاسخگویی اجتماعی در شرایط اضطرار
کارآفرینی در بستر دانشگاه های هزاره سوم: تاب­آوری کسب و کارهای دانش بنیان
آموزش پزشکی: آموزش مجازی
مطالعات میان رشته­ای علوم انسانی و سلامت: هوش مصنوعی

قابل توجه: دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای حرفه ای می توانند در کلیه حیطه ها شرکت نمایند.
همچنین علاوه بر مقاطع فوق دانشجویان مقاطع دکترای تخصصی بالینی و Ph.D نیز می توانند در حیطه های مطالعات میان رشته ای و کارآفرینی در بستر دانشگاه های هزاره سوم شرکت نمایند.
از متقاضیان دعوت می شود تا تاریخ ۱۰/۱۱/۹۹ برای تکمیل فرم ثبت نام روی لینک ثبت نام در سایت استعداد درخشان کلیک کنند و فرم مربوطه را تکمیل نمایند.

تاریخ برگزاری مراحل سیزدهمین المپیاد علمی:
آزمون درون دانشگاهی در اسفند ماه ۱۳۹۹ برگزار می شود.
مرحله اول (آزمون غربالگری) روز پنجشنبه ۱۳/۰۳/۱۴۰۰ در دانشگاه های منتخب مناطق آمایشی
مرحله دوم شهریور ۱۴۰۰
(دانشجویان محترم مجاز به انتخاب یک حیطه می باشند)
صرفاً دانشجویانی که میانگین نمرات تحصیلی آن­ها حداقل ۱۴ است ثبت­ نام نمایند.
در صورت اعمال هر گونه تغییر احتمالی در حیطه های المپیاد یا روند برگزاری آن از سوی وزرات بهداشت، مراتب اطلاع رسانی می گردد.
لینک ثبت نام:                                        https://forms.gle/TXm۴wxxPjq۱EHHw۲۷

دبیرخانه استعدادهای درخشان دانشگاه
Gtsc.iums.ac.ir

CAPTCHA