کارگاه مهارت­های برقراری ارتباط اثربخش

کارگاه مهارت­های برقراری ارتباط اثربخش ۹۸/۱۰/۱۱
ساعت ۱۳-۸
دارای ۵ امتیاز بازآموزی
گروه های هدف: فارغ التحصیلان مقاطع، پرستاری کارشناسی، کارشناسی ارشد، پرستاری توانبخشی، پرستاری سالمندی، پرستاری مراقبت های ویژه،  پرستاری مراقبت های ویژه نوزادان، پرستاری اورژانس، پرستاری داخلی – جراحی، پرستاری سلامت جامعه، پرستاری کودکان، روان پرستاری، پرستاری تکنولوژی گردش خون، پرستاری نظامی، کارشناسی مامایی، کارشناسی ارشد مامایی، کارشناسی ارشد مشاوره در مامایی.

محورهای مورد توجه
  • تعریف ارتباط  ،اصول برقرار ارتباط اثر بخش
  •  موانع  برقراری ارتباط  اثر بخش بین فردی
  • ارتباط و تعهدات انسانی ازدیدگاه اسلام
  • کار عملی:
  •  ایفای نقش:  دو نفر ارباب رجوع تقاضای کار و یک نفر مدیر پرستاری جوابگو.
  • دو بیمار متقاضی ارائه مراقبت و دو نرس مراقبت دهنده با دو جنس زن و مرد

شماره حساب: شماره حساب ۵۱۷۲۲۰۸۶/۳۶  بانک ملت شعبه هجرت کد شناسه :  ۲۶۶۲  به نام معاونت آموزشی دانشگاه (مبلغ۲۳۰/۰۰۰ ریال)

جهت ثبت نام در برنامه های آموزش مداوم به سایت http://www.ircme.ir مراجعه نمایید.
شماره تلفن: ۴۳۶۵۱۷۰۶

آدرس محل برگزاری:
تهران خیابان ولیعصر، بالاتر از میدان ونک خیابان شهید رشید یاسمی، جنب بیمارستان سوانح سوختگی شهید مطهری دانشکده پرستاری و مامایی ایران، سالن کنفرانس ۲
شماره تماس: ۸۸۲۰۸۱۶۱

CAPTCHA
دفعات مشاهده: 3359 بار   |   دفعات چاپ: 33 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر