کارگاه تفسیر گازهای خون شریانی

کارگاه تفسیر گازهای خون شریانی ۹۸/۱۲/۱۳
ساعت ۱۳:۳۰-۸
دارای ۵ امتیاز بازآموزی
گروه های هدف: فارغ التحصیلان مقاطع، پرستاری کارشناسی، کارشناسی ارشد،  پرستاری توانبخشی، پرستاری سالمندی،پرستاری مراقبت های ویژه،  پرستاری مراقبت های ویژه نوزادان، پرستاری اورژانس، پرستاری داخلی – جراحی، پرستاری سلامت جامعه، پرستاری کودکان، روان پرستاری، کارشناسی مامایی، کارشناسی ارشد مامایی، کارشناسی ارشد مشاوره در مامایی.

محورهای مورد توجه
  • مراقبتهای لازم در گرفتن نمونه خون شریانی.
  • پارامترهای گازهای خون شریانی .
  • شتاسایی و تفسیر انواع اختلالات  گازهای خون شریانی-تنفسی.
  • شناسایی و تفسیر انواع اختلالات گازهای خون شریانی-متابولیک.
  • ارائه سناریوهای مختلف و تفسیر و بحث در گروه های کوچک.
شماره حساب: شماره حساب ۵۱۷۲۲۰۸۶/۳۶  بانک ملت شعبه هجرت کد شناسه :  ۲۶۶۲  به نام معاونت آموزشی دانشگاه (مبلغ۲۳۰/۰۰۰ ریال)

جهت ثبت نام در برنامه های آموزش مداوم به سایت http://www.ircme.ir مراجعه نمایید.
شماره تلفن: ۴۳۶۵۱۷۰۶

آدرس محل برگزاری:
خیابان ولیعصر، بالاتر از میدان ونک ، خیابان رشید یاسمی، جنب بیمارستان سوانح سوختگی شهید مطهری، دانشکده پرستاری و مامایی ایران، سالن شورای ۲

CAPTCHA
دفعات مشاهده: 1004 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر