• 1402/04/06 - 12:22

16847.mp3 تفاهم نامه آموزشی- پژوهشی بین دانشکده طب ایرانی و دانشکده پرستاری- مامایی عملیاتی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی: دکتر محمد عباسی؛ رئیس دانشکده پرستاری ومامایی با همراهی دکتر دریادخت مسرور؛ معاون آموزشی و بین الملل، دکتر لیلا امینی؛ سرپرست معاونت پژوهشی، دکتر مهرنوش اینانلو؛ معاون دانشجویی و فرهنگی، دکتر سکینه شریفیان؛ معاون اداری و مالی دانشکده پرستاری و مامایی روز دوشنبه 5 تیر 1402 در جلسه نشست استادان، معاونین، مدیرگروه ها و اعضای هیات علمی دانشکده طب ایرانی در جهت انعقاد و عملیاتی کردن یک تفاهم نامه آموزشی- پژوهشی بین دو دانشکده حضور یافت.

دکتر امیرحسین جمشیدی؛ رییس دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران پس از خیر مقدم به ریاست و معاونین محترم در ابتدا ضمن معرفی مقاطع، گروه های آموزشی- پژوهشی و بخش های مختلف دانشکده به شرح موفقیت ها و اقدامات ملی و بین المللی دانشکده از قبیل جذب نیروی علمی متخصص، برگزاری دوره های کوتاه مدت در سطح بین المللی، نشست های بین المللی تاریخ علم، چاپ کتب در انتشارات بین المللی، برگزیده شدن دانشکده و سلامتکده در کشور پرداخت.

وی در ادامه در خصوص گسترش همکاری های بین دانشکده ای بیان کرد: دانشکده طب ایرانی بر این باور است که متخصصین حوزه های مختلف باید با مفایم پایه و علمی طب مکمل وسنتی آشنا شوند تا بتوانند پاسخگوی سوالات مردم در این زمینه ها باشند.

در پایان دکتر عباسی رییس دانشکده ضمن دعوت از استادان دانشکده طب ایرانی برای بازدید از دانشکده پرستاری-مامایی پیشنهاداتی از قبیل برگزاری جلسات ادواری دو جانبه به منظور آشنایی بیشتر با فعالیت ها و بخش های مختلف هر دو مرکز، بازدید دانشجویان پرستاری- مامایی از دانشکده طب ایرانی بصورت هدفمند در ارتباط با موضوعات پایان نامه های دانشجویان، برگزاری تور علمی، برگزاری جلسات علمی مشترک و انجام طرح های علمی مشترک  ارائه کرد.

وی همچنین در مصاحبه اختصاصی با روابط عمومی دانشکده طب ایرانی بیان کرد:  این تفاهم نامه اتفاقی بسیار خوشایند و مهم در جهت پیشرفت های آموزشی-پژوهشی برای دانشگاه علوم پزشکی ایران است. در این جلسه هر دو دانشکده بصورت عملیاتی در خصوص تبادل استاد، حضور دانشجویان در درمانگاه و کلاس های آموزشی برای استفاده از امکانات و پتانسیل های موجود، برگزاری جلسات علمی توافق کردند.